Sairaanhoitaja nuorisokotiin - Jyväskylän kaupunki

Sairaanhoitaja nuorisokotiin - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 17.6.2019 alkaen Lotilan nuorisokotiin.

Lotilan nuorisokoti on ympärivuorokautisesti toimiva 6-paikkainen lastensuojelun kriisi-, vastaanotto- ja arviointiyksikkö, joka toimii turvallisena ja kodinomaisena lyhytaikaisena sijoituspaikkana vaikeassa elämäntilanteessa oleville 12-17 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Nuorisokodin yhteydessä toimii myös avotyöyksikkö.

Tarjoamme aloitteelliselle ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavalle terveydenhuollon ammattilaiselle osallisuutta innostuneessa, oppivassa ja moniammatillisessa tiimissä, jonka arjessa yksikään päivä ei taatusti ole toisen kaltainen.

Sairaanhoitajan tehtävänä on vastata nuorisokotiin sijoitettujen lasten ja nuorten terveyden edistämisestä ja sairauksien hoidosta, nuorisokodin lääkehoitosuunnitelman toteutuksesta ja yhteistyöstä terveydenhuollon toimijoiden kanssa. Tehtävänä on myös osallistua nuorisokotiin sijoitettujen lasten ja nuorten tuen tarpeen arviointiin, huolenpitoon ja kuntoutukseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan (AMK) tutkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto. Työkokemus lastensuojelusta katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Tehtävä alkaa 17.6.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamisesta esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Mahdolliset haastattelut pidetään 4.- 5.6.2019.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Läs mer

http://www.jyvaskyla.fi

Nuorisokodinjohtaja Vesa Lankinen, puh. 014 266 3541 ma-pe klo 9.00-11.00 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Lastensuojelu
Adress: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Mer om arbetsgivaren