Sairaanhoitaja nuorisopsykiatriaan - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Sairaanhoitaja nuorisopsykiatriaan - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Tule sairaanhoitajaksi nuorisopsykiatrian moniammatilliseen tiimiin

Haemme osaavaan joukkoomme sairaanhoitajaa. Toivomme sinulta nuorisopsykiatrista hoitotyön osaamista, asiakaslähtöistä työotetta ja halua oppia uutta. trajoamme sinulle haastavan ja mopipuolisentyön sekä mahdollisuuden työskennellä uudistuvassa työympäristössä nuorisopsykiatrian yksikössä.

Toivomme Sinulta psykiatrisen hoitotyön osaamista, kokemusta nuorten ja perheiden parissa työskentelystä, asiakaslähtöistä työotetta sekä halua oppia uutta. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta ja muutosvalmiutta. Tarjoamme Sinulle haastavan ja monipuolisen työn sekä mahdollisuuden työskennellä uudistuvassa työympäristössä nuorisopsykiatrian yksikössä.

Tehtävä edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaista laillistusta.

Läs mer

http://www.kymsote.fi

Palvelualuepäällikkö Riitta Vento p.044 2231477
Palveluesimies Minna Keränen p.044 2231859

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Adress: 45750 Sairaalamäki

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta
Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.
Laadun tekee huippuammattilaiset.

Mer om arbetsgivaren