Sairaanhoitaja (nuorisopsykiatrian osasto)

ESSOTE hakee sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen nuorisopsykiatrian osastolle ajalle 1.6.2021 - 31.12.2021.

Nuorisopsykiatrian osasto on kahdeksanpaikkainen ympärivuorokautinen suljettu osasto. Osastolla tutkitaan ja hoidetaan 13-17 -vuotiaita nuoria. Osasto toimii päivystys-, vastaanotto-, kriisi-, tutkimus- ja hoito-osastona.

Nuoren hoito toteutuu yksilöllisesti ja osastolla toimii moniammatillinen työryhmä. Moniammatillinen työryhmä koostuu lääkäreistä, sairaanhoitajista, mielenterveys- ja lähihoitajista, psykologista, sosiaalityöntekijästä, toimintaterapeutista, perhetyöntekijästä, kuntoutusohjaajasta, sairaalahuoltajasta sekä osastonsihteeristä.

Nuorisopsykiatrian osastolla sairaanhoitaja suunnittelee, toteuttaa, koordinoi ja arvioi nuoren hoitoa yhteistyössä muun hoitoon osallistuvan moniammatillisen tiimin kanssa. Sairaanhoitaja tekee yhteistyötä nuorten potilaiden kanssa perhe- ja verkostokeskeisesti. Osa työstä on yhteistyötä eri yhteistyötahojen kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on oikeus harjoittaa sairaanhoitajan ammattia (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöstä 559/94). Eduksi luetaan kokemus nuorisopsykiatrisesta hoitotyöstä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Eeva Knaappila, puh. 044 351 4352, eeva.knaappila@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Moisiontie 9, 50520 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Suggested jobs