Sairaanhoitaja, nuorisopsykiatrian poliklinikka

Ansök senast  29.7.2024 23:59

Sairaanhoitaja, tule meille sijaiseksi!

Nuorisopsykiatrian vastuualueen ensisijainen tavoite on tuottaa laadukkaita nuorisopsykiatrisia tutkimuksia ja näyttöön perustuvia hoitoja vaikeista mielenterveyden häiriöistä kärsiville nuoruusikäisille perheineen. Vastuualueella toimivat 12-paikkainen osasto, viikko-osasto, poliklinikka, tehostetun avohoidon yksiköt sekä EVA-yksikkö. Etsimme sijaista nuorisopsykiatrian poliklinikalle.

Sairaanhoitajan tehtävässä suunnittelet, toteutat, arvioit ja dokumentoit nuoren tarvitsemaa hoitoa yhteistyössä nuoren ja moniammatillisen hoitoon osallistuvan työryhmän kanssa.

Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja innostavan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Sinulla on mahdollisuus haastaa osaamisesi ja asiantuntemuksesi sekä kehittyä ammattilaisena niin kliinisen hoitotyön kuin moniammatillisten palveluprosessienkin osalta. Perehdytämme sinut tehtävään ja tukenasi toimii moniammatillinen tiimi. Kehitämme työtämme ja työotettamme jatkuvasti ja tässä tukena on paitsi vastuualueen omat kehittämisprosessit, myös yliopistosairaalan tarjoamat kattavat koulutuspalvelut erilaisine mahdollisuuksineen.

Pirkanmaan hyvinvointialueella on käytössä henkilöstöetuja; kahvi/tee, laajat työterveyshuollon palvelut, vuosittainen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointietu Epassilla, työnantajan lounasetu ja tyhy-toiminta. Lisäksi Virva ry - virkisty vapaalla yhdistyksestä löytyy hyvinvointialueemme henkilöstölle erilaisia etuja ja ohjelmaa. Tarjoamme sinulle mahtavan työyhteisön ja mielenkiintoisen työn.

Työaika on päivätyö. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana. Tehtävään valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Voit hakea tehtävään jos sinulla on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus. Edellytämme koulutusta ja työkokemusta psykiatrisesta hoitotyöstä. Eduksesi katsomme suuntautumisen nuorisopsykiatriseen mielenterveystyöhön, kokemuksen hoitotyöhön soveltuvista menetelmistä ja Uranus-potilastietojärjestelmän käytöstä. Arvostamme myönteistä asennetta muutokseen ja työyhteisötaitoja. Lisäksi arvostamme aitoa halua palvella asiakkaita hyvin, kykyä motivoitua työstä ja oppia uutta. Tehtävässä tarvitset suoritetut LOVe-lääkehoitoluvat. Alaikäisten kanssa työskentelemään valittavan henkilön tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Voit kysyä lisätietoja tehtävästä alla olevalta yhteyshenkilöltä tai laittaa hakemuksesi Kuntarekryn kautta.

Kontaktuppgifter

Osastonhoitaja Riikka Hynynen p. 044 472 2893, riikka.hynynen@pirha.fi,

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Läs om arbetsgivare