Sairaanhoitaja (Nuorisovastaanotto, Jyväskylä)

Ansök senast  8.7.2024 15:45

Hei sairaanhoitaja! Tule tekemään merkityksellistä työtä lasten, nuorten ja perheiden pariin!

Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueelle nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluihin Jyväskylän Nuorisovastaanotolle vakituiseen työsuhteeseen

SAIRAANHOITAJAA

Keski-Suomen hyvinvointialueella panostetaan lasten ja nuorten mielenterveyden ja päihteettömyyden tukeen ja hoitoon perustason palveluissa. Eri puolelle Keski-Suomea on perustettu uusia lasten ja nuorten moniammatillisia mielenterveys- ja päihdetyön hoitotiimejä. Jyväskylän alueella nuorten mielenterveys- ja päihdetyö toteutuu Nuorisovastaanotolla.

Tehtävässäsi olet osa alueen mielenterveys- ja päihdetyön moniammatillista tiimiä, joissa lähityökavereina työskentelet psykiatristen sairaanhoitajien, terveydenhoitajan, sosionomien, psykologien, lääkärin, sosiaalityöntekijöiden ja toimintaterapeutin kanssa. Toimintamme perustuu vahvasti moniammatilliseen tiimityöskentelyyn ja työparityöskentelyyn. Työn jatkuva kehittäminen on osa arkeamme.

Työtehtäviin kuuluu lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentely vuorovaikutus- ja ihmissuhdehaasteisiin sekä mielenterveys- ja päihdekysymyksiin liittyen. Työssä käytetään dialogisia, ratkaisukeskeisiä ja lyhytterapeuttisia menetelmiä sekä työskennellään yksilö-, perhe- ja ryhmätyömuotojen avulla. Työ on tuki- ja hoitotyötä lievien ja keskivaikeiden mielenterveyden haasteista kärsivien lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä kanssa.

Tehtävänhoidon tueksi tarjoamme ryhmätyönohjausta ja työhön liittyvää koulutusta. Työaikamuotona on liukuva työaika ja työssä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Toivomme hakijoilta riittävää tietopohjaa lasten ja nuorten mielenterveyden häiriöistä ja hoitomenetelmistä, työkokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä, kykyä itsenäiseen työhön ja tiimityöskentelyyn sekä halua uuden oppimiseen ja työn kehittämiseen. Kokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä ja työtä tukevat erikoistumis- ja täydennyskoulutukset katsotaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Edellytämme tehtävässä lisäksi tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Haastattelut on suunniteltu pidettävän viikolla 29.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Anna Mustonen, vs. palveluvastaava (en ole tavoitettavissa 1.7.-7.7.)

p. 040 186 1580

anna.mustonen2@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare