Skip to main content
test

Sairaanhoitaja, tarjoamme Sinulle mahdollisuutta olla kehittämässä uutta nuorten mielenterveystyön lähetteetöntä toimintaa Kuopiossa mukavassa työryhmässä!

Kuopion kaupungin terveydenhuollon palvelualueella, nuorten mielenterveystiimissä on haettavana sairaanhoitajan määräaikainen tehtävä 31.12.22 saakka.

Työsuhteen kestosta on mahdollisuus neuvotella.

Psykiatrinen sairaanhoitaja työskentelee nuorten moniammatillisessa mielenterveystiimissä. Työ sisältää nuorten yksilö- perhe ja verkostotyötä. Lisäksi työtehtävät sisältävät nuoren hoitoprosessin suunnittelua, toteutusta ja arviointia.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun sairaanhoitajan AMK pätevyys tai alan aikaisempi opistotasoinen tutkinto (suuntautuneisuus mielenterveys- ja päihdetyö/psykiatria). Eduksi katsotaan työkokemus nuorten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä sekä hyvät yhteistyötaidot. Noudatamme tartuntatautilain 48 § ja 48a§ mukaista suojaa.

Työaika tehtävässä on 38,25h/vko ja palkkaus tehtävässä on SOTE-sopimuksen mukainen, 2 719,84 €/kk.
Tehtävän täytössä noudetataan koeaikaa, joka voi olla maksimissaan puolet työsuhteen kestosta.

Työsuhde on määräaikainen ajalle 1.8.-31.12.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus, lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ja todistus huumausainetestistä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostistse ylilääkäri Pauliina Sulku, pauliina.sulku@kuopio.fi tai vastaava sosiaalityöntekijä Katariina Korhonen puhelimitse ajalla 11.-13.7.2022, p. 044 718 5930.

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Nuorten mielenterveystiimi

Kuopion kaupungin nuorten mielenterveystiimi on lähetteetön perusterveydenhuollon hoitoyksikkö, joka tuottaa palveluja 13-19-vuotiaille kuopiolaisille nuorille perheineen ja verkostoineen.

Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats Kuopion kaupunki - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb