Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (operatiivinen osastoalue) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Haemme kahta (2) sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Essoten operatiiviselle osastoalueelle, tulevalle Etelä-Savon hyvinvointialueelle 23.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä n. 8000 sote- ja pelastustoimen ammattilaista.

Operatiivinen osastoalue on kirurgian vuodeosastokokonaisuus, joka on jaettu kolmeen eri tiimiin. Tiimissä 1A hoidetaan urologisia- ja gastrokirurgisia potilaita. Tiimissä 1B hoidetaan keuhko-, verisuoni- ja plastiikkakirurgisia sekä naistentautien potilaita. Tiimissä 5 hoidetaan ortopedisiä ja traumatologisia potilaita.

Operatiivisen osaston toiminta on nopeatempoista, antoisaa ja ammatillisesti kehittävää. Työvuorosi pääset suunnittelemaan itse yhteisöllisen työvuorosuunnittelun kautta, meillä on myös mahdollisuus tehdä pidennettyjä 12 tunnin työvuoroja.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Hakemus toimitetaan ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekry-järjestelmän kautta. Hakemukseen tulee liittää haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Saara-Liisa Tarvainen, puh. 040 359 9131, saara-liisa.tarvainen@essote.fi.
Lisätietoja hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä antaa ohjelman pääkäyttäjä Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.

Lisätietoja

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä. Työllistämme yli 3500 ammattilaista.


Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Rekommenderade jobb