test

Sairaanhoitaja, operatiivinen osastoalue

Hakuaika päättyy  30.1.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee kolmea (3) sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin operatiiviselle osastoalueelle Mikkeliin 1.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Operatiivinen osastoalue on kirurgian vuodeosastokokonaisuus, johon kuuluvat osastot 1 ja 5 Mikkelin sairaalakampuksella kaupungin keskustassa. 29-paikkaisella kirurgian vuodeosastolla 1 hoidetaan A-tiimissä urologisia- ja gastrokirurgisia potilaita ja B-tiimissä keuhko-, verisuoni- ja plastiikkakirurgisia sekä naistentautien potilaita. 16-paikkaisella osastolla 5 hoidetaan ortopedisiä ja traumatologisia potilaita, knk-, suu-, leuka- sekä silmäsairauksien potilaita.

Osastoilla tehdään moniammatillista yhteistyötä kehittävässä ja aktiivisessa ilmapiirissä. Tehtävä vaatii sekä tiimityön taitoja että itsenäistä työotetta. Tiimiemme tavoitteena on potilaiden yksilöllinen ja laadukas hoito. Arvostamme reipasta työotetta, positiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä työyhteisötaitoja. Työssä tarvitaan kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa.

Tuemme tiedollista ja taidollista kehittymistäsi perehdytyksellä, koulutuksella ja verkko-oppimisympäristöillä. Toivomme sinulta kehittämisestä kiinnostunutta työotetta. Työvuorosi pääset suunnittelemaan itse yhteisöllisen työvuorosuunnittelun kautta ja meillä on myös mahdollisuus tehdä pitkiä työvuoroja, jolloin vapaapäivien määrä kasvaa.

Mikäli koet kirurgisen potilaan hoitotyön omaksesi, olet etsimämme henkilö. Valitun kanssa sovitaan erikseen, aloitatko osasto 1 pehmytosakirurgian parissa vai osasto 5 ortopedian parissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Saara-Liisa Tarvainen, puh. 040 359 9131, saara-liisa.tarvainen@etelasavonha.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaista. Olemme digitaalinen ja monipaikkainen organisaatio, jossa työtä tehdään ”myö yhessä”-periaatteella. Tutustu työnantajaan