Sairaanhoitaja (Operatiivinen osastohoito)

ESSOTE hakee kolmea (3) sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin operatiiviseen osastohoitoon.

Operatiivinen osastohoito on kirurgian vuodeosastokokonaisuus, johon kuuluvat osasto 1 ja 5 sairaalakampuksella. 45 paikkaisella kirurgian vuodeosasto 1 hoidetaan mm. urologisia, gastrokirurgisia, knk, suu- ja leuka- ja silmäsairauksien potilaita, keuhko; verisuoni- ja plastiikkakirurgisia sekä naistentautien potilaita. 16 paikkaisella osastolla 5 hoidetaan ortopedisiä ja traumatologisia potilaita. Potilaan keskimääräinen hoitoaika osastoillamme on 2,8 vuorokautta (vuonna 2019). Osastoilla tehdään moniammatillista yhteistyötä kehittävässä ja positiivisessa ilmapiirissä. Toteutamme työkiertoa vuodeosastojen välillä suunnitellusti sekä akuuteissa tilanteissa. Hoitohenkilökuntaa osastokokonaisuudessa on 64.

Sairaalassamme rakennetaan ja uudistetaan toimintoja. Toimintojen uudistuessa, sinulla on nyt hyvä mahdollisuus tulla joukkoomme kehittämään kirurgisten potilaiden hoitotyötä ja sen prosesseja osana ammattitaitoista ja moniammatillista työyhteisöä. Toteutamme yhteisöllistä työvuorosuunnittelua, joten pääset itse vaikuttamaan työvuoroihisi. Sairaanhoitaja, ota haaste vastaan ja tule mukaan hyvään työporukkaamme!

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus). Ammattikorkeakoulu tai aikaisempi opistoasteen tutkinto.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Maarit Varis, puh. 040 359 7878, maarit.varis@essote.fi tai Apulaisosastonhoitaja Virve Hokkanen, puh. 040 359 8911, virve.hokkanen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!