test

Sairaanhoitaja operatiiviset osastot

Ansök senast  31.10.2023 23:59

Haemme sairaanhoitajia ammattitaitoiseen porukkaan Kymenlaakson keskussairaalan operatiivisille osastoille 3 ja 5. Muutamme uusiin viihtyisiin tiloihin sairaalan osastosiipeen alkuvuodesta 2024. Jo nyt sinulla on mahdollisuus tulla kehittämään uusia toimintatapoja kollegoidesi kanssa.

Työ osastoilla on vastuullista tiimityötä työtovereiden kanssa. Pääset hoitamaan kirurgisia potilaita eri erikoisaloilta, sekä lisäksi korva-, nenä- ja kurkkutautien potilaita, suu- ja hammassairauksien potilaita ja silmäpotilaita.

Keskeiset tehtävät kirurgian osastolla ovat potilaan hoito, seuranta ja ohjaus. Toivomme asiakas- ja ratkaisukeskeistä työotetta, joustavuutta sekä hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä tarvitaan kykyä priorisoida ja kykyä toimia joustavasti osana moniammatillista työyhteisöä. Ei väliä oletko vastavalmistunut tai kokeneempi hoitaja, sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi, me autamme sinua hyvällä järjestelmällisellä perehdytyspolulla.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Työhöntulo edellyttää lääkärin työhöntulotarkastusta ja huumausainetestiä. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Tartuntatautilain mukainen suojaus on oltava kunnossa.

Haastattelemme ja täytämme paikat sopivan henkilön löydyttyä.

Huomioimme 2023 valmistuvat opiskelijat vakituiseen työsuhteeseen valitessa sekä määräaikaisiin tehtäviin yli 140 op suorittaneet sairaanhoitajaopiskeijat.


Läs mer

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Palveluesimies Kirsi Riekki os. 5
kirsi.riekki@kymenhva.fi
p. 044 223 2015
Palveluesimies Mari Nakari os. 5
mari.nakari@kymenhva.fi
p. 0404898569
Palveluesimies Minna Suvisaari os. 3
minna.suvisaari@kymenhva.fi
p. 0442231873

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.”

Läs om arbetsgivare