Sairaanhoitaja, opiskeluterveydenhuolto, Lahti

Ansök senast  24.6.2024 23:59

Ota seuraava askel urallasi ja tule tekemään töitä päijäthämäläisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden hyväksi. Tule mukaan, tehdään yhdessä Päijät-Hämeen hyvinvointialueesta alamme paras työpaikka!

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen opiskeluterveydenhuoltoon, opiskeluhuoltopalveluiden tulosyksikköön. Opiskeluhuoltopalvelut yksikköön kuuluvat kaikki alueen opiskeluhuollon terveydenhoitajat, kuraattorit ja psykologit. Opiskeluterveydenhuollon asiakaskuntana ovat lukioissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa opiskelevat opiskelijat nuorista aikuisiin.

Sairaanhoitajan työssä korostuvat opiskelukyvyn tukeminen, nuorten ikäkauden tuomiin haasteisiin vastaaminen, hyvinvoinnin edistäminen ja mielenterveyden haasteisiin vastaaminen. Tehtävään kuluu opiskelijan yksilökohtainen tuki, ohjaus ja hoito, ryhmämuotoisen toiminnan toteuttaminen sekä konsultaation antaminen terveydenhoitajille. Toivomme sinulta innostusta kehittää sairaanhoitajan vastaanottotoimintaa vastaamaan yhä paremmin opiskelijoiden haasteisiin yhteistyössä opiskeluterveydenhuollon tiimin kanssa.

Me tarjoamme
- osaavat ja kannustavat työkaverit työsi tueksi
- perehdytyksen työhön
- mahdollisuuden säännölliseen kouluttautumiseen
- perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)
- mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
- laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Päijät-Hämeen maakuntakeskus Lahti on lahes täydellinen kaupunki. Matka Helsingistä ja Lappeenrannasta taittuu junalla tunnissa. Autoilevalla matkantekoa tehdään Hämeenlinnasta tunti, Mikkelistä puolitoista, Jyväskylästä ja Tampereelta kaksi. Lahti on lahtelaisten lisäksi tunnettu hiihdosta, räpistä ja Suomen toiseksi suurimmasta keskussairaalasta.

Hyppyrimäkien ja radiomastojen kaupungin kesäisenä olohuoneena toimii Sibeliustalon ja Vesijärven maisemoima satama-alue. Salpausselän harjumaisemista ja kulttuuritarjonnasta nautiskellaan ympärivuotisesti.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöstöä koskevan lain (559/94) mukaisen sairaanhoitajan laillistuksen. Työskentelykielemme on suomi, joten toivomme hakijalta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Eduksi luemme kokemuksen mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä mahdolliset menetelmä- ja terapiakoulutukset mielenterveystyöhön.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!


Läs mer

https://paijatha.fi/rekry

Kontaktuppgifter

Palveluesihenkilö Piia Tommola

puh. 050 367 0045

piia.tommola@paijatha.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työskentelee lähes 8000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Tuotamme alueen julkiset sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen palvelut. Sote- ja pelastustoimen ammattilaisten lisäksi joukossamme on myös muita esimerkiksi ICT- ja toimistopalveluiden osaajia. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme iloiseen Päijät-Hämeeseen! Läs om arbetsgivare