Skip to main content
test
Sairaanhoitaja opiskeluterveydenhuoltoon - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee

SAIRAANHOITAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.8.2022 - 31.12.2022.

Opiskeluterveydenhuollon mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitajan perustehtävänä on toisen asteen opiskelijoiden opiskelukykyisyyden arviointi ja tukeminen. Työ on pääsääntöisesti lyhytterapeuttista yksilövastaanottotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 sekä asetuksen 564/1994 edellyttämä pätevyys. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, verkostoitumiskykyä ja kykyä tulla toimeen haastavissakin asiakastilanteissa. Lisäksi arvostamme kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä opiskeluterveydenhuollossa tai nuorten ja nuorten aikuisten kanssa tehdystä mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä itsenäistä työotetta. Eduksi luetaan riittävä koulutus mielenterveys- ja päihdetyöhön. Hyvät organisointitaidot ja muutoksiin sopeutuminen tukevat tehtävässä toimimista.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään, iloisen ja motivoituneen kollegaverkoston, mahdollisuuden ryhmätyönohjaukseen sekä kaupungin monipuoliset henkilöstöedut.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus).

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla. Tehtävä alkaa 15.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Lisäksi valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Katja Viisanen, puh. 050 340 9904 ajalla 20.6. - 30.6.2022
tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb