Oletko innokas, reipas, työtä pelkäämätön ja valmis tarttumaan uusiin haasteisiin? Omaatko kiinnostusta palliatiiviseen hoitotyöhön? Jos tunnistat tästä itsesi, sinua odotetaan Orimattilan kotihoidossa.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän kotiin vietävät palvelut hakee SAIRAANHOITAJAA määräaikaiseen tehtävään Orimattilan kotihoitoon mahdollisimman pian, sijaisuus kestää 31.8.2021 asti.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista, vaihtelevaa ja itsenäistä työtä. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työpäiviesi sisältöön sekä työvuoroihisi. Kotihoidossa painotamme toimintakykyä edistävää ja kuntouttavaa työotetta. Toimintaamme kuuluu myös palliatiivinen kotisairaalatoiminta, joka tuo ammatillista haastetta kotihoidon työn rinnalle. Sairaanhoitajana olet sairaanhoidollisen työn asiantuntija ja vastuuhenkilö kotihoitotiimissäsi. Osallistut päivittäiseen asiakastyöhön ja toimit yhdyshenkilönä asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Kliiniset taidot sekä kyky ratkoa ongelmia ja tehdä itsenäisiä päätöksiä ovat eduksesi.

Tarjoamme sinulle yksilöllisen ja kattavan perehdytyksen sekä tiimin ammattitaitoisen tuen. Sinulla on myös mahdollisuus suorittaa ja/tai päivittää tarvittavat lääkeluvat.

Ajokortti on välttämätön työn luonteen vuoksi.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen sairaanhoitajan laillistuksen. Sairaanhoidonopiskelijat joilla on vähintään 140 op huomioidaan myös.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi jo tänään! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Liity meidän porukkaan!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 482 0209
kirsi.petajasuvanto@phhyky.fi
Palveluesimies Terhi Korhonen
puh. 044 729 7004
terhi.korhonen@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut, Kotihoito, Kotihoito Orimattila

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Orimattila, 16300 Orimattila

Suggested jobs