Skip to main content
test
Sairaanhoitaja / Oriveden kotihoito - Tampereen kaupunki

Oriveden kotihoito on nykyaikaisia palvelun ja hoidon toimintoja hyödyntävä, ammattitaitoinen neljästä viiteen tiimiin organisoituva palvelualue. Kotihoidossa huolehditaan jokaisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista hänen omassa kodissaan.

Vahvistamme Oriveden kotihoidon ammattitaitoista henkilöstöä ja haemme oman työn ja toiminnan kehittämisestä kiinnostunutta ja osaavaa sairaanhoitajaa vakituiseen tehtävään viidennen tiimin sairaanhoitajaksi.

Sairaanhoitajalta vaaditaan hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimityössä tarvittavaa joustavuutta sekä innostusta asiakaslähtöisen kotihoitotyön toteutukseen. Työaika jaksotyöaika 38,25 h/vko ja päivätyö.

Hänellä on oltava ammatillista kiinnostusta vanhusten laadukkaan hoitotyön toteuttamiseen, sekä uusien toimintamuotojen käyttöönottoon. Sairaanhoitajalta vaaditaan itsenäistä päätöksentekokykyä, ongelmanratkaisutaitoja ja ammatillista kiinnostusta uusien toimintamuotojen käyttöönottoon.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Eduksi katsotaan kiinnostus ikäihmisten kotihoitoon, valmiudet tiimityöskentelyyn, ohjaustaidot, joustavuus, hyvät yhteistyötaidot, yhteisöllisyys ja oma-aloitteisuus. Eduksi luetaan myös B-ajokortti sekä myönteinen suhtautuminen teknologiaan. Lisäksi suosittelemme vahvasti tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotesuojaa.

Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista soveltuvuutta ja rokotuslupaa sekä LOVe-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista (LOVe LOP, LOVe KIPU, LOVe IV, ja PKV-lääkelupa). Verkkotestit on mahdollista suorittaa myös työpaikalla ennen työsuhteen alkamista.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon esihenkilö Hanna Kaikula, puh. 040 133 9265, palvelupäällikkö Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257.

Hakuaika päättyy 8.8.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon esihenkilö Hanna Kaikula, puh. 040 133 9265, palvelupäällikkö Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257.

Lisätietoja

Oriveden kotihoito

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: 35100 Orivesi as
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb