Sairaanhoitaja, Ortopedian os. A22 ja pv-kir.

Tule töihin hyvään tiimiin!

Haemme ortopedian vuodeosastolle A22 töihin tarttuvaa, ahkeraa ja oma-aloitteista sairaanhoitajaa. Arvostamme reipasta työasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja sitoutumista työyhteisöön. Jos omaat kokemusta sairaanhoitajan työstä, sen katsomme eduksi. Huumorintaju ja paineensietokyky keventävät raskasta työtä. Osastollamme työskentely tapahtuu moduuleissa eli sinulla on aina kollegan tuki ja turva. Yhteistyö on yksikössämme tärkeää. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys (laki 559/94).

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 17.11.2020

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Ylihoitaja Aila Mäki-Rajala
puh. 050 474 4159
Osastonhoitaja Pirjo Mänty
puh. 050 474 4299
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)epshp.fi

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Ortopedian os. A22 ja pv-kir.
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Osasto A22 on monipuolinen ortopedinen osasto. Suunnitellusti hoidamme polvi-, lonkka- ja selkäleikkaukseen tulevia potilaita. Päivystyksestä hoitoomme tulee erilaiset murtuma- ja kolaripotilaat. Geriatrin kanssa yhteistyössä hoidamme yli 65 vuotiaita lonkkamurtumapotilaita. Tilanteet ja potilaat vaihtuvat nopeasti, joten kiirekin on tuttu tunne työssämme.