test
Sairaanhoitaja osasto K1 - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kymenlaakson keskussairaalan medisiiniselle vuodeosastolle K1. Tarjolla on myös määräaikaisia tehtäviä.

Osastolla K1 hoidetaan sydän- ja keuhkopotilaita. Yksikössä on kuusi telemetria paikkaa, mikä mahdollistaa rytmihäiriöpotilaiden seurannan ympäri vuorokauden. Osastolla tehdään myös erilaisia toimenpiteitä sekä tutkimuksia.

Keskeiset tehtävät osastolla ovat sydän- ja keuhkopotilaiden hoitotyö, seuranta sekä ohjaus.
Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, priorisointi - ja paineensietokykyä sekä kykyä toimia joustavasti osana moniammatillista työyhteisöä.

Tarjoamme monipuolisen, opettavaisen työpaikan sekä mahdollisuuden kehittää osaamista laajasti sydän- ja keuhkopotilaiden hoitotyöstä. Kehitämme toimintaa sekä hoitotyötä yhdessä ja tarvittaessa eri sidosryhmien kanssa. Perehdytämme sinut tehtävään yksikön perehdytysprosessin mukaisesti.

Meille on tärkeää moniammatillinen, jokaista kunnioittava tiimityö.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Kymsotelainen työskentelee tartuntatautielain mukaisesti rokotettuna.

Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut hakuajan kuluessa. Valintapäätös tehdään sopivan henkilön löydyttyä.

Käytössämme on liikunta- ja kulttuurietu ePassi, sekä kattava Fasu- koulutuskalenteri.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Mustonen Anne-Mari
Puh: 0442231698

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48210 Kotka

Rekommenderade jobb