Me Kanta-Hämeen keskussairaalassa etsimme joukkoomme vakituisiin työsuhteisiin sairaanhoitajia, jotka haluavat tehdä töitä erikoissairaanhoidon osastotoimintojen parissa! Vakituisissa tehtävissä edellytämme, että hakija on valmistunut sairaanhoitajaksi. Voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo enemmän kokemusta kerryttänyt hoitotyön ammattilainen.

Työ kirurgisella ja sisätautien osastoilla on moniulotteista. Kirurgisella osastolla hoidamme urologian, gastrologian, ortopedian, plastiikka-, verisuoni- sekä yleiskirurgian potilaita. Kirurgisilla osastoilla hoitoaika on noin 3-4 vuorokautta.

Sisätautien osastolla 6 A hoidamme keuhkosairauksia, gastroenterologisia, nefrologisia sairauksia sairastavia potilaita ja muita yleisiä sisätautipotilaita (diabetes-, infefektio-,kilpirauhas-, syömishäiriö- ja myrkytyspotilaat). Sisätautiosastolla 6 BH hoidetaan nefrologisia, hematologisia ja reumapotilaita sekä muita yleisiä sisätautipotilaita.

Mikäli Sinulla heräsi kysymyksiä, niin osastonhoitajat vastaavat niihin mielellään:

Kirurgia: osastonhoitaja Merja Kairi puh. 040 620 3089 / merja.kairi@khshp.fi
Sisätaudit: osastonhoitaja Irene Sipola-Kauppi puh. 040 572 4924 / irene.sipola-kauppi@khshp.fi

Voit osoittaa kiinnostuksesi soittamalla osastonhoitajalle, lähettämällä sähköpostia tai jättämällä ansioluettelosi ja/tai vapaamuotoisen hakemuksesi Kuntarekryn kautta. Olemme Sinuun yhteydessä.

Maksamme Sinulle 1000€, mikäli työllistyt vakituiseen työsuhteeseen sairaanhoitajan, röntgenhoitajan tai kätilön työtehtäviin.

Lyhyisiin ja pidempiin määräaikaisuuksiin löydät erilliset hakemuslomakkeet Kuntarekrystä. Kaikkia avoimia työpaikkojamme voit seurata myös sosiaalisessa mediassa Kanta-Hämeen keskussairaalan Linked In ja Facebook -kanavilla.

Tervetuloa Kanta-Hämeen keskussairaalaan töihin!

Lisätietoja

http://www.khshp.fi/rekry
http://www.ahvenistonsairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kirurgia: osastonhoitaja Merja Kairi puh. 040 620 3089 / merja.kairi@khshp.fi
Sisätaudit: osastonhoitaja Irene Sipola-Kauppi puh. 040 572 4924 / irene.sipola-kauppi@khshp.fi

Lisätietoja

Kanta-Hämeen keskussairaala

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.


Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna

Rekommenderade jobb