Sairaanhoitaja (osastovastaava)

Sairaanhoitaja vastaa asiakkaiden sairaanhoidon ja hoitotyön koordinoinnista, lääkehoidosta ja kehittämisestä. Sairaanhoitaja toimii ryhmäkodin osaston vastaavana tehostetussa ikäihmisten palveluasumisessa, työnjohdollisin tehtävin. Osastovastaavien tiimi kokoontuu säännöllisesti ja tiimillä on säännöllinen työnohjaus. Sairaanhoitaja on lääkäriasioiden koordinoijana ja sairaanhoitajan tehtävissä hoivatyön lisäksi päihde ja mielenterveystyön asiantuntijana ja toteuttajana. Hän toimii hygienia asiantuntijana asumis- ja päihdepalveluissa ja osallistuu asiakkaiden hoidon suunnitteluun moniammatillisessa työtiimissä. Lisäksi sairaanhoitaja osallistuu talon toiminnan ja vaativan hoidon kehittämiseen ja henkilökunnan kouluttamiseen. Hyvinvointitoimialalla on ammatillisia koulutuksia ja osaamisen ylläpitoa edistäviä kursseja.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Turun kaupungilla on henkilökunnalle työhyvinvointiranneke etu, jolla pääsee käyttämään kaupungin liikunta ja kulttuuripaikkoja.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Eduksi luetaan alan tuntemus sekä riittävää johtamistaitoa. Odotamme kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä. Lisäksi toivomme Rai-arviointi osaamista.

Tarjoamme sinulle työnohjausta ja moniammatillisen tiimin tuen ja verkoston.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Minna Haaranen-Mäkipuro p. 050 556 7440 ja Katariina Hauhtonen p. 050 396 7146
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Psykososiaaliset palvelut, Orikedon palvelukeskus
Osoite: Liekakatu 5, 20380 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.

Suggested jobs