Sairaanhoitaja päihdetyöhön

Haemme sairaanhoitajaa terveyskeskuksen aikuisväestön päihdetyön vastaanotolle mielenterveys- ja päihdetyön yksikköön

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työn aikuisväestön päihdetyössä. Toivomme hakijalta kiinnostusta päihdetyöhön sekä koulutusta ja työkokemusta joko psykiatrisesta hoitotyöstä ja/tai päihdetyöstä. Työ on sekä itsenäistä vastaanottotyötä että työpari- ja verkostotyötä.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan (AMK) tutkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Kielivaatimuksena suomen- tai ruotsinkielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Hyväksyttävä lääkärintodistus on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Toimeen haetaan viimeistään 16.4.2021 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi -sivuston kautta. Myös kirjalliset hakemukset huomioidaan.

Hangossa 16.3.2021

Perusturvavirasto

Lisätietoja

http://www.hanko.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat psykiatrinen sairaanhoitaja Nina Lohvansuu-Hirvonen, 040 135 9516, nina.lohvansuu-hirvonen@hanko.fi tai vs. perusturvajohtaja Arne Nummenmaa, 040 135 9470, arne.nummenmaa@hanko.fi

Hangon kaupunki, Terveyskeskus
Osoite: Esplanadi 85, 10900 Hanko

Hanko - Pieni kaupunki meren rannalla

Meren ympäröimä Hanko on Suomen eteläisin kaupunki. Meren, rantojen ja auringon lisäksi kaupunki elää teollisuutensa ja satamansa kautta. Aito kaksikielisyys ja idyllinen pikkukaupungin tunnelma antavat Hangon identiteetille ainutlaatuisen leiman. Olemme savuton kunta.

Suggested jobs