test
Sairaanhoitaja, päiväyksikkö Kankaanpää - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Etsimme Kankaanpään päiväyksikköön sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen! Sijaisuus alkaa 3.1.2022 tai sovitusti ja jatkuu ainakin elokuun 2022 loppuun.

Sairaanhoitajan tehtäviin sisältyy osallistuminen potilaan tutkimukseen ja hoitoon sekä tiiviin yhteistyön tekeminen muiden hoitavien tahojen ja potilaan verkostojen kanssa. Työ on päivätyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta psykiatrisesta hoitotyöstä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkistetaan haastateltavilta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Heli Virtanen
puh. 050 322 5043
ylihoitaja Kristiina Puolakka
puh. 044 707 4422
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Lisätietoja

Psykiatrisen hoidon vastuualue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Tapalankatu 20, 38700 Kankaanpää
Satakunnan sairaanhoitopiiri - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb