Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, päivystävä T-leikkausosasto - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Kiinnostaako vaativa yliopistosairaalatasoinen päivystyskirurgia ilman kotivarallaoloa? Haemme kuutta sairaanhoitajaa Tyksin Totek-palvelualueelle. Meillä hoidetaan traumatologiset, neuro-, gastro-, sydän-, thorax- ja verisuonikirurgiset leikkaushoitoa vaativat potilaat sekä päivystysaikoina myös plastiikkakirurgiset sekä urologiset potilaat. Vaikka erikoisaloja on useita, ei kokemus kaikista ole tarpeen. Olemme kehittäneet perehdytysohjelmaamme vastaamaan uusien hoitajien tarpeita ja saaneet kiitosta sen yksilöllisestä otteesta.

”Perehdytykseni räätälöitiin yksilöllisten tarpeideni mukaiseksi.”
”Perehdytykseni oli selkeästi etenevä kokonaisuus.”

Meillä anestesiahoitajat hoitavat myös potilaan heräämöhoidon, joten osaaminen on kattavaa koko intra/post-operatiivisen hoidon alueelta. Lukuisat ulkotyöpisteet monipuolistavat työnkuvaa entisestään leikkausosastotyön ulkopuolella. Instrumenttihoitaja hoitaa instrumentoivan ja valvovanhoitajan työnkuvat niin, että jokainen saa syväosaamisen yhdeltä yksittäiseltä erikoisalalta sekä päivystysajan osaamisen kaikilta erikoisaloilta.

”Työn monipuolisuus on rikkaus.”
”Tiimityö tuo monipuolisen osaamisen yhteen.”

Työ on 3-vuorotyötä, mutta työvuoroihin pystyy itse vaikuttamaan suuresti toiveiden muodossa. Eri elämäntilanteissa tarpeen tulevat joustot ovat myös mahdollisia näin sovittaessa. Listat ovat kolmen viikon mittaiset ja niitä on suunniteltu aina kaksi listaa eteenpäin. Näin pystyt suunnittelemaan menosi hyvissä ajoin.

”Omat toiveet otetaan huomioon työvuoroja suunniteltaessa.”
”Pystyn vaikuttamaan työvuoroihini.”

Pystymme tarjoamaan monipuolisen työnkuvan teknisessä ympäristössä rautaisten ammattilaisten keskuudesta. Hakijalta emme odota vuosien kokemusta leikkaussalityöstä, vaikka katsommekin sen eduksi, vaan hyviä tiimi- ja työyhteisötaitoja sekä motivaatiota uuden oppimiseen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitajat Paula Kalpio p. 02 313 0269 ja Johanna Katomaa p. 02 313 2969.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue TP2 Totek

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä.

Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb