Sairaanhoitaja (päivystys) - Etelä-Savon sairaanhoitopiirin ky.

Sairaanhoitaja (päivystys)

Päivystykseen Etelä-Savoon!

ESSOTE:ssa haemme dynaamiseen joukkoomme akuuttihoitotyöstä kiinnostunutta sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteiseen tehtävään monitoimijapäivystyksessä.

Toimimme koko Etelä-Savon alueelle päivystyshoitoa tuottavana ympärivuorokautisena päivystyspisteenä erikoissairaanhoidon ja yleislääketieteen potilaille. Lisäksi päivystysalueeseen kuuluu sosiaali- ja kriisipäivystys sekä mielenterveys- ja päihdepäivystys. Toteutamme äkillisesti sairastuneen päivystyspotilaan kokonaisvaltaista päivystyksellistä hoitotyötä yhdessä moniammatillisissa hoitotiimeissä. Lisäksi hoidamme ja seuraamme potilaita lyhytaikaisesti (max 48 h, 19 potilaspaikkaa) akuutilla päivystysosastollamme.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, haasteellisen ja kehittyvän työympäristön. Meillä on hyvä työyhteisö ja sinulla on mahdollisuus oppia päivystyksen monen erikoisalan hoitotyön asiantuntijaksi. Jos sinulla on aiempaa kokemusta akuuttihoitotyöstä, katsomme sen eduksesi. Olemme motivoituneita ja kehittämismyönteisiä. Jos sinäkin olet, tule joukkomme!

Sairaanhoitajan tehtävien hoitaminen edellyttää kykyä sopeutua äkillisesti muuttuviin tilanteisiin. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä halua itsensä ja työyhteisön kehittämiseen. Eduksi luemme suuntautuneisuuden akuutti- ja ensihoitoon ja/tai työkokemuksen kyseisellä alueella ja kipsaustaidon. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto.

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään pätevyyden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun tulee pyynnöstä esittää laissa lasten kanssa työskentelevien henkilöiden rikostaustan selvittämiseksi vaadittava ote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Osastonhoitaja Päivi Ylönen, puh. 044 351 2301. paivi.ylonen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.
Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.
Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.
Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.
Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!
Päivystys
Essoten monitoimijapäivystyksessä vastataan kansalaisen fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen kokonaisuuden päivystykselliseen avuntarpeeseen. Päivystyspalveluita tuotetaan monitoimijapäivystyksessä eri ammattilaisten kanssa yhdessä. Päivystyksessä työskentelee somaattisen päivystyshoidon ammattilaisten lisäksi sosiaali- ja mielenterveysalan sekä kuntoutuksen ammattilaisia.
Monitoimijapäivystys toimii koko Etelä-Savon alueella ympärivuorokautisena päivystyspisteenä. Päivystyksessämme toimivat: operatiivinen, konservatiivinen, yleislääketieteen, lastensairaanhoidon, hoitaja-, kipsi- , sosiaali- ja kriisi- sekä mielenterveys ja päihdeprosessit. Toteutamme äkillisesti sairastuneen/avuntarpeessa olevan päivystyspotilaan kokonaisvaltaista hoitotyötä yhdessä moniammatillisissa hoitotiimeissä. Lisäksi hoidamme ja seuraamme potilaita lyhytaikaisesti (max 48h, 19 potilaspaikkaa) akuutilla päivystysosastollamme.
Päivystys on monipuolinen, haasteellinen ja kehittyvä työympäristö. Olemme edistyksellisiä ja aikaa seuraavia. Työyksikössämme on mahdollisuus oppia päivystyksen monien erikoisalojen päivystystyön asiantuntijaksi. Olemme motivoituneita ja kehittämismyönteisiä. Panostamme uusien työntekijöiden perehdyttämiseen.

Tutustu työnantajaan