Sairaanhoitaja, päivystys

Haettavana 30.10.2020 kello 14.00 mennessä

Savonlinnan keskussairaalassa, erikoissairaanhoidon tulosalueella, päivystyksessä

SAIRAANHOITAJAN määräaikainen sijaisuus 1.10.20-3.1.21. Aloitusajankohdasta on mahdollista sopia.

Haemme joukkoomme hoitotyön osaajaa. Arvostamme kokemusta työskentelystä päivystysluonteisessa työssä. Edellytämme joustavuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä työskennellä moniammatillisissa tiimeissä. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen työn, moniammatillisen työyhteisön tuen ja perehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittyä, että kehittää itseäsi ja työtäsi. Sinua odottaa iloinen, ja osaava hoitotyön ammattilaisten joukko. Sijaisuuden jatkuminen todennäköistä

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, sairaanhoitajan tutkinto. Lisäksi huomioimme myös sairaanhoitajaopiskelijat, joilla opinnoista suoritettuna vähintään 140 op.

Työ aloitetaan sopimuksen mukaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy KVTES:n ja organisaatiossa toteutetun työn vaativuuden arvioinnin perusteella.

Haastatteluita ja valinnan voimme tehdä jo hakuaikana.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 312820. Mahdolliset kirjalliset hakemukset liitteineen osoitetaan: Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky, Kirjaamo, PL 111, 57101 Savonlinna. Hakemukseen merkintä haettavasta tehtävästä. Kirjallisia hakemuksia liitteineen ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Tuula Eronen p. 044 417 3262 tai apulaisosastonhoitaja Susanna Oinonen p. 044 417 3261
Sähköposti: etunimi.sukunimi@sosteri.fi

Päivystys ja valvontaosasto
Osoite: Keskussairaalantie 6, 57120 Savonlinna

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 44 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.