Sairaanhoitaja, päivystys (kesätyö)

Tyks Akuutti kutsuu sinut riveihinsä kesäksi!

Tarjoamme nyt vauhdikasta ja haastavaa työtä sinulle sairaanhoitaja Varsinais-Suomen alueella Salossa. Haemme kesätöihin osaavaan joukkoomme hyvän työmotivaation omaavia valmiita tai keväällä 2021 valmistuvia sairaanhoitajia.

Ensihoidon ja päivystyksen liikelaitos tuottaa päivystys- ja ensihoitopalveluita Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin alueella. Päivystyspalveluita tuotetaan Turussa ja Salossa ympärivuorokautisesti sekä Loimaalla ja Uudessakaupungissa aamukahdeksasta iltakahdeksaan.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää asiakaspalvelutaitoa, yhteistyökykyä ja muutosvalmiutta. Arvostamme aktiivista työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä halua kehittyä työssään. Aikaisempi kokemus perusterveydenhuollon ja/tai erikoissairaanhoidon päivystyshoitotyöstä, ruotsin kielen taito, voimassa oleva VSSHP:n teoriatestaus ja kipsaustaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja haasteellista työtä moniammatillisessa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä.

Tervetuloa joukkoomme!

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Ylihaavisto, osastonhoitaja, päivi.ylihaavisto@tyks.fi, p. 050 464 1573, Salo.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Tyks Akuutti

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!


Osoite: Sairaalantie 9, 24130 Salo
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs