test

Sairaanhoitaja, palliatiivisen hoidon ja saattohoidon osasto Villa Bell, Espoo

Ansök senast  22.4.2024 15:45

Tervetuloa palliatiiviseen hoitoon ja saattohoitoon erikoistuneelle osastolle sairaanhoitajaksi!

Villa Bell on Espoon sairaalassa sijaitseva 15-paikkainen saattohoidon ja palliatiivisen hoidon osasto, jossa henkilökunnalla on perustasoa korkeampaa osaamista palliatiivisestä hoidosta ja saattohoidosta. Haemme sairaanhoitajaa pitkään sijaisuuteen. Aloitusajankohdasta voimme sopia myös erikseen. Mahdollistamme kesällä pienen tauon sitä halutessasi.

Villa Bellissä tuemme ja hoidamme palliatiivisia ja saattohoitopotilaita ja heidän läheisiään potilaan elämän viimeisissä vaiheissa, kun parantavaa hoitoa sairauteen ei enää ole. Tiimiimme kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia, palliatiivinen lääkäri ja fysioterapeutti sekä osastonsihteeri. Sairaanhoitajana toimit osana moniammatillista tiimiä. Työsi Villa Bellissä sisältää potilaan kokonaisvaltaisen hoidon lisäksi palliatiivista lääkehoitoa kuten kipupumppuhoidot.

Villa Bell on osa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen palliatiivisia palveluita, johon Espoossa kuuluu Villa Bellin lisäksi palliatiivinen poliklinikka sekä kotisairaala ja erityistason palliatiivinen ja saattohoidon osasto Villa Glims.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen sekä oppia uutta. Toivotamme sinut tervetulleeksi tiimiimme ja työskentelemään elämän loppuvaiheessa olevien potilaiden hyväksi. Järjestämme sinulle esihenkilöiden tuella asianmukaisen perehdytyksen. Työ on 3-vuorotyötä, mutta pyrimme tukemaan työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittamista, ja voit itse vaikuttaa työaikoihisi.

Työpaikan nimi ja osoite: Villa Bell, Espoon sairaala, Karvasmäentie 6, 02740 Espoo.
Työaika: 114 h 45 min / 3 viikkoa.
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimukset: laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista. Tehtävään valitulle teetetään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus. Valitun työntekijän on myös esitettävä alle 6 kuukautta vanha rikosrekisteriote perustuen lakiin sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 28 §.

Edellytämme myös LOVE-koulutukseen perustuvaa i.v.-lääkelupaa. HUSin i.v.-lupa voidaan muuntaa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen luvaksi. Mahdollistamme i.v.-luvan suorittamisen perehdytyksen aikana. Työssä menestyminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme työterveyshuollon ja lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Kontaktuppgifter

Tehtävästä lisätietoja antavat osastonhoitaja Susanna Vanhanen, puh. 050 3382509 ja palveluvastaava Minna Gröndahl, puh. 040 6369948.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Läs om arbetsgivare