test

Sairaanhoitaja, palvelukoti Aaltoranta, kesätyö

Ansök senast  6.5.2024 15:00

Sairaanhoitaja, tervetuloa kesätöihin Lapin hyvinvointialueelle Palvelukoti Aaltorantaan!

Haemme työntekijää kesäsijaisuuteen ajalle 3.6.-31.8.2024

Rovaniemen Nivavaarassa sijaitseva Palvelukoti Aaltoranta on muistisairaiden ikäihmisten ympärivuorokautista hoivaa tarjoava palveluasumisyksikkö. Meille tärkeää on työntekijöiden aktiivinen osallistuminen asukkaiden mielekkään arjen ja omannäköisen elämän mahdollistamiseen. Arvostamme hakijalta työkokemusta muistisairaiden ikäihmisten kanssa työskentelystä, sairaanhoidollista osaamista ja kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä. Hyvät vuorovaikutustaidot ja innostunut sekä ihmisläheinen työote on plussaa.

Sairaanhoitajana työskentelet pääasiassa aamuvuoroissa arkipäivisin. Otamme huomioon toiveesi työvuorosuunnittelussa. Työ edellyttää yhteistyötä lähihoitajien ja hoiva-avustajien kanssa. Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu päivittäiseen hoitotyöhön osallistuminen sekä sairaanhoidollisena asiantuntijana toimiminen. Tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulun sairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhuoltoalan aiempi opistoasteen sairaanhoitajan tutkinto. Huomioimme myös sairaanhoitajaopiskelijat, mikäli 140 OP opinoista on täyttynyt. Voimassa oleva lääkehoitokoulutus ja -lupa ovat eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti, työaikamuoto on jaksotyö. Tehtäväkohtainen palkkaus on sote-sopimuksen mukainen 2 757 €/kk. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Työtä haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa.
Hakuaikaa on jatkettu 6.5.2024 klo 15.00 saakka. Sijaisuus voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. Sopivan työntekijän löydyttyä voimme sopia kesäsijaisuudesta myös aiemmin.


Läs mer

https://lapha.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja voit kysyä palveluvastaava Päivi Väinämöltä p. 040 8416883 tai paivi.vainamo@lapha.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare