test

Sairaanhoitaja, Palvelukoti Onnela, Pelkosenniemi

Ansök senast  17.5.2024 15:00

Palvelukoti Onnelaan haetaan sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 6.5.2024 alkaen!

Lapin hyvinvointialueen ikäihmisten palveluissa, Pelkosenniemen kunnassa, on haettavana

SAIRAANHOITAJAN VAKITUINEN TEHTÄVÄ.

Tehtävän ensisijaisena sijoituspaikkana on Palvelukoti Onnela.
Palvelukoti Onnela on 22 asukkaan ja 1 vuorohoitopaikan tehostetun palveluasumisen yksikkö. Toteutamme aktivoivaa ja kuntouttavaa työotetta asukkaan omat voimavarat huomioiden. Jokaisella asukkaalla on omahoitaja ja varahoitaja. Palvelukodin kiinteistössä toimii myös kotihoidon yksikkö, jonka kanssa tehdään päivittäin hyvää yhteistyötä Pelkosenniemeläisten ja Lapin Hyvinvointialueen ikäihmisten hyväksi.

Sairaanhoitajan työ on pääsääntöisesti päivätyötä maanantaista perjantaihin. Kanssasi työskentelee lähihoitajista ja hoiva-avustajista koostuva ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta. Työhön liittyy opetusvelvollisuus.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuuksia sekä ammattitaitoisen, osaavan ja mukavan henkilökunnan tuen. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jolloin voit vaikuttaa omiin työvuoroihisi merkittävästi. Tarjoamme Smartum-henkilöstöedun lisäksi työterveyspalvelut.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulun sairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhuoltoalan aiempi opistoasteen sairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tutkinto. Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa sekä rekisteröitymistä Terhikki-ammattihenkilörekisteriin.

Arvostamme työkokemusta vanhustyöstä ja muistisairaiden hoidosta. Eduksesi katsotaan suoritettu hygieniapassi, mutta voit myös suorittaa sen työt aloitettuasi.

Odotamme oman työn kehittämishalukkuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötyötaitoja. Toivomme sinun omaavan positiivisen ja iloisen asenteen, sekä olevan kykenevä toimimaan sekä itsenäisesti että ryhmässä, sillä meille yhdessä tekeminen on tärkeää. Sydäntämme lähellä on arvokas saattohoitotyö. Valittavalta henkilöltä toivotaan myös joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2 757€/kk.

Ennen tehtävän vastaanottamista tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus. Työnantajalla on oikeus pyytää ja ottaa vastaan huumausainetestiä koskeva todistus (Laki yksityisyyden suojasta työelämässä 13.8.2004/759 7§). Valitun on lisäksi ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa. Tehtävän hakuaikaa on jatkettu 17.5.2024 klo 15.00 saakka. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tervetuloa joukkoomme!


Läs mer

https://lapha.fi
https://www.facebook.com/palvelukotionnela.pelkosenniemi/

Kontaktuppgifter

Palvelukodin johtaja Anita Lindqvist, anita.lindqvist@lapha.fi, 0400 406481

Palvelupäällikkö Maaret Siikaluoma, maaret.siikaluoma@lapha.fi, 040 5306679

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare