Sairaanhoitaja/palveluohjaaja

Oulun kaupungin erityisryhmien palveluohjauksessa on haettavana SAIRAANHOITAJAN/PALVELUOHJAAJAN vakinainen virka.

Erityisryhmien palveluohjauksessa myönnetään vammaisille, kehitysvammaisille, mielenterveyskuntoutujille kotiin annettavia kotona asumista tukevia sosiaalipalveluita, asumispalveluita ja hoivapalveluita. Erityisryhmien palveluohjauksessa arvioidaan asiakkaan palvelutarpeet, tehdään palvelusuunnitelmat sekä päätökset asiakkaan tarvitsemista palveluista.

Terveydenhuollon koulutuksen omaavan palveluohjaajan tehtäviin erityisryhmien palveluohjauksessa kuuluu vammaisten, kehitysvammaisten ja mielenterveyskuntoutujien avopalveluiden laaja-alainen sosiaalihuoltolain ja terveydenhuoltolain edellyttämä palvelutarpeenarviointi ja palvelusuunnitelmien laatiminen yhteistyössä lähi- ja viranomaisverkoston kanssa sekä tarvittava asiakaskohtain päätöksenteko.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi terveydenhuoltoalan opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/94 mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Lisäksi edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä. Arvostamme moniammatillista työotetta laajassa palveluverkostossa. Arvostamme myös myönteistä asennetta kehittämiseen. Eduksi luetaan kokemus ja osaaminen palveluohjaukseen liittyvissä tehtävissä

Virkaan valitun tulee esittää nähtäväksi hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Oulun kaupunki käyttää viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus on KVTES:n mukaan 2640,59 EUR/kk.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilla hinkuyskää vastaan.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/10750/2020. Hakemukset on toimitettava 21.10.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. palveluesimies Pia Kortessalo p. 044 703 6471. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi.@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalinen hyvinvointi, Erityisryhmien sosiaalipalvelut, Erityisryhmien palveluohjaus
Osoite: Torikatu 10, 90100 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen.

Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu.

Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään.

Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.