Sairaanhoitaja / Pappilanpuiston TPA

Pappilanpuiston campus on Pappilanpuiston alueella toimiva kokonaisuus, joka tuottaa monimuotoisia palveluja ikäihmisille. Pappilanpuiston campus muodostuu palvelukeskuksesta, päiväkeskuksesta, kotihoidosta sekä tehostetun palveluasumisen ryhmäkodeista.

Haemme joukkoomme sairaanhoitajaa tehostetun palveluasumisen toimintayksikköön. Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana ja työskentelee sekä itsenäisesti, että moniammatillisissa tiimeissä.

Etsimme henkilöä, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot, tiimityössä tarvittavaa joustavuutta, myötäelämisen taito sekä innostusta asiakaslähtöiseen vanhustyöhön ja sen kehittämiseen Pappilanpuiston campuksella.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja
ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Tehtävän valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa sekä rokotuslupaa, LOVe LOP, LOVe KIPU, LOVe IV ja PKV-lääkelupaa.

Ammattipätevyys tarkistettavissa JulkiTerhikistä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Palvelupäällikkö Arja-Liisa Heikkilä, puh. 040 759 1368 ja palveluesimies Riikka Puustinen, puh. 040 806 2891. Sähköpostiosoitteet ovat etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 13.4.2021.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Arja-Liisa Heikkilä, puh. 040 759 1368 ja palveluesimies Riikka Puustinen, puh. 040 806 2891.

Ikäihmisten palveluryhmä / Pappilanpuiston TPA
Osoite: PL 487, 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Yksikön esittelyteksti lisätään Rekrytointipalveluissa.

Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs