Sairaanhoitaja, Paraisten terveysasema - Pargas stad

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö julistaa haettavaksi SAIRAANHOITAJAN toimen Paraisten terveysasemalla. Työtehtäviin kuuluu moniammatillisissa tiimeissä työskenteleminen ja hoidon toteuttaminen itsenäisesti ja yhteistyössä tiimin kanssa

Tehtävän kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Haemme sinua, jolla on kykyä työskennellä itsenäisesti. Työ edellyttää joustavuutta, muutosvalmiutta ja kehittämismyönteisyyttä. Tarjoamme perehdytyksen työhön.

Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 mukaista rokotesuojaa. Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut, vt. vastaava sairaanhoitaja Susanna Peltola-Roos puh. 040 488 5507 tai vt. Hoitotyönjohtaja Janette Sundqvist puh: 040 488 5503
Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 372098. Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten terveyskeskus/Kirsi Lehtikankare, Vapparintie 15a, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen terveyskeskus@parainen.fi 8.8 2020 klo 12.00 mennessä. Haastattelut 12.8.

Lisätietoja

Paraisten kaupunki, TerveydenhuoltoTerveysasema

Kaupunki työnantajana Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 500 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000). Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000. Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.


Osoite: Vpparintie 15 a, 21600 Parainen

Rekommenderade jobb