test
Sairaanhoitaja, Parikkalan hyvinvointikeskus - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Kyseessä on määräaikainen tehtävä, joka alkaa heti tai sopimuksen mukaan ja kestää 25.6.2022 saakka.

Kiinnostaako sinua työskentely avoterveydenhuollossa hyvinvointikeskuksessa? Osaatko pitää useita lankoja käsissäsi samanaikaisesti ja viedä asioita onnistuneesti maaliin saakka, tehden hyvää tiimityötä?

Toivomme, että olet oma-aloitteinen, innostuva ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Työ on asiakkaan omia voimavaroja hyödyntävää ja muodostuu pitkäaikaissairaiden hoidon seurannasta, terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä, päivystystyöstä, hoidon tarpeen arvioinnista ja infektiovastaanotolla työskentelystä.
Kehitämme omahoitajuutta, tiimityöskentelyä sekä palveluita etävastaanottoa hyödyntäen yhdessä asiakkaan kanssa

Tehtävän aloitusyksikkö on avoterveyspalvelujen yksikkö Parikkalassa, mutta tehtävässä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.
Työ on päivätyötä ja työaikamuotona on keskimääräinen yleistyöaika.

Eksoten terveys- ja hyvinvointiasemia on yksitoista eri puolilla Etelä-Karjalaa.

Valitulta odotamme Eksoten strategian mukaista toimintaa: rohkeus, yksinkertaisuus ja ihminen. Meillä toimitaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Kelpoisuutena tehtävään on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotasoinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa määrätty laillistus.

Tehtävän alussa on koeaika, joka on maksimissaan puolet sijaisuuden kestosta. Tehtävän hoitaminen edellyttää Eksoten voimassa olevaa lääkelupaa, jonka suorittaminen mahdollistetaan työsuhteen alussa tarpeen mukaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. Palveluesimies Laura Holopainen, laura.holopainen@eksote.fi, puh. 040 651 3074
Hanna Turunen palvelupäällikkö, hanna.m.turunen@eksote.fi, puh. 040 545 7990

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Avoterveyspalvelut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Lehmuskuja 3, 59100 Parikkala
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb