Sairaanhoitaja - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Sairaanhoitaja - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme kahta (2) SAIRAANHOITAJAA vakituisiin työsuhteisiin tehostetulle valvontaosastolle keskussairaalaan, Lahteen.

Tehostetulla valvontaosastolla on 18 potilaspaikkaa ja jokainen paikka on varustettu potilasvalvontalaitteilla. Hoidamme kaikkien erikoisalojen äkillisesti sairastuneita, pääasiassa aikuispotilaita, jotka tarvitsevat vaativaa valvontaa erilaisten laitteiden avulla sekä kotirespiraattorissa olevia hengitysvalvontapotilaita. Hoitotiimimme on moniammatillinen.
Osastollamme on kaksi vakinaista sisätautien erikoislääkäriä ja määräaikaisesti erikoistuvan vaiheen kirurgi. Muiden erikoisalojen lääkärit toimivat konsultaatioperiaatteella.

Potilaiden hoidossa korostuvat runsas lääkehoito ja erilaisten laitteiden avulla suoritettava hoito. Laitehoitoja ovat hengityskoneet, kaksoispaineventilaattorit, Airvo-laite ja erilaiset hapenantoon liittyvät maskit. Osastolla tehdään ja valmistellaan potilaita pientoimenpiteisiin, ja mm. punktiot, erilaisten kanyylien ja katetrien laitot, tähystykset, haavahoidot sekä kuvantamiseen ja leikkauksiin liittyvät valmistelut kuuluvat työnkuvaasi. Tärkeässä osassa potilaan hoitoa on perushoito ja erityisesti kuntouttavan työn ote.

Edellytämme hakijoilta työkokemusta ja osaamista vaativasta valvontatyöstä sekä kuntouttavasta hoitotyöstä, hyvää lääkehoidon osaamista ja toteuttamista sekä aseptista toimintatapaa. Edellytämme myös hyvää paineensietokykyä ja kykyä toimia ryhmässä sekä hyviä työelämätaitoja ja halua toimia potilaan parhaaksi. Teemme tiivistä yhteistyötä potilaiden, omaisten ja muiden toimijoiden kanssa, joten hyvät vuorovaikutus- ja kohtaamistaidot ovat tarpeen tehtävässä suoriutumisessa.

Edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain /559/94) mukaista sairaanhoitajan laillistusta sekä tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Liity mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme!

Läs mer

http://www.phhyky.fi
http://www.phhyky.fi/rekry

Osastonhoitaja
Kirsi Salmén-Puumalainen
puh. 044 719 5197

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut , PHKS, Operatiivinen tulosyksikkö, Tehostettu valvontaosasto
Adress: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Mer om arbetsgivaren