Sairaanhoitaja - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Sairaanhoitaja - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme kolmea (3) SAIRAANHOITAJAA vakituisiin työsuhteisiin kotiin vietävien palveluiden kotiutusyksikköön. Päätoimipaikka on Lahdessa, mutta toimit myös laajemmin koko yhtymän alueella.

Sairaanhoitajan työ kotiutusyksikössä on asiakkaan luona tapahtuvaa kokonaisvaltaista hoitotyötä kuntouttavan työotteen mukaisesti. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti sairaaloista kotiutuvia kotihoidon turvin tai ilman apuja asuvia henkilöitä. Kotiutuskäyntien lisäksi yksiköstämme hoidetaan turvapalveluiden auttajakäynnit. Sairaanhoitajilla on mahdollisuus työskennellä yksikkömme palliatiivisessa kotisairaalassa.

Kotiutusyksikössä työskentelet kehittyvässä työyhteisössä. Hyödynnämme teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet, sähkölukot ja toiminnanohjausjärjestelmä. Sairaanhoitajat tekevät kaksivuorotyötä ja ovat tarvittaessa kaikkien kotihoitoalueiden käytettävissä iltaisin ja viikonloppuisin.

Arvostamme asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja, ennakkoluulotonta asennetta, vastuullista ja itsenäistä työotetta ja iloista mieltä. Työssä korostuvat myös organisointi- ja paineensietokyky. Tarjoamme sinulle reippaan ja toisiaan tukevan työyhteisön Eletään koko elämä -ajatuksen mukaisesti.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen sairaanhoitajan laillistuksen. Tehtävässä tarvitaan voimassaolevat lääkehoitoluvat, mutta mikäli sinulla ei niitä ennestään ole, voit suorittaa ne meillä. Palliatiiviset opinnot katsotaan eduksi. Ajokortti on työssä välttämätön ja oman auton käyttö katsotaan eduksi - kilometrikorvaus on käytössä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme henkilön heti sopivan osaajan löydyttyä.

Läs mer

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Palvelusesimies
Kati-Marjukka Pohjonen
puh. 044 416 3979
kati-marjukka.pohjonen@phsotey.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut, Kotiutusyksikkö
Adress: Niemenkatu 77, 15240 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Mer om arbetsgivaren