Sairaanhoitaja - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Sairaanhoitaja - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SAIRAANHOITAJAA vakinaiseen työsuhteeseen pääsääntöisesti Hollola 2 kotihoitoon.

Sairaanhoitajana työsi kotihoidossa on monipuolista ja varsin itsenäistä. Kotihoidossa painotamme toimintakykyä edistävää ja kuntouttavaa työotetta. Sairaanhoitajana olet sairaanhoidollisen työn asiantuntija ja vastuuhenkilö kotihoitotiimissäsi. Osallistut päivittäiseen asiakastyöhön ja toimit yhdyshenkilönä asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Työ on kaksivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle reippaan ja toisiaan tukevan työyhteisön Eletään koko elämä -ajatuksen mukaisesti. Kotihoidossa järjestämme työhön perehdytyksen sekä koulutamme tarvittavaan erityisosaamiseen.

Tehtävässä tarvitaan voimassaolevat lääkehoitoluvat, mutta mikäli sinulla ei niitä ennestään ole, voit suorittaa ne meillä. Työssä menestyminen edellyttää joustavuutta ja positiivista asennetta, kykyä sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin, oma-aloitteisuutta ja hyviä tiimityötaitoja. Edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttö katsotaan eduksi - kilometrikorvaus on käytössä. Kelpoisuusvaatimuksensa sairaanhoitajan tehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Tehtävää voi hakea myös loppuvaiheessa opintojaan oleva alan opiskelija.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi jo tänään ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!
Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Läs mer

http://www.phhyky.fi
http://www.phhyky/rekry

Kotihoidon esimies Anne Niemi
p. 044 7801380

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut, Kotihoito, Kotihoito Hollola 2
Adress: Tarmontie 6, 15860 Hollola

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Mer om arbetsgivaren