Sairaanhoitaja - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Sairaanhoitaja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SAIRAANHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 22.7.2019-22.7.2020, pääsääntöisesti Hollolan kotihoitoon.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja varsin itsenäistä työtä. Kotihoidossa painotamme toimintakykyä edistävää ja kuntouttavaa työotetta. Sairaanhoitaja on sairaanhoidollisen työn asiantuntija ja vastuuhenkilö kotihoitotiimissään. Hän osallistuu päivittäiseen asiakastyöhön ja toimii yhdyshenkilönä asiakkaan hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Työ on kaksivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle reippaan ja toisiaan tukevan työyhteisön Eletään koko elämä -ajatuksen mukaisesti. Kotihoidossa järjestämme työhön perehdytyksen sekä koulutamme tarvittavaan erityisosaamiseen.

Tehtävässä tarvitaan voimassaolevat lääkehoitoluvat, mutta mikäli sinulla ei niitä ennestään ole, voit suorittaa ne meillä. Työssä menestyminen edellyttää joustavuutta ja positiivista asennetta, kykyä sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin, oma-aloitteisuutta ja hyviä tiimityötaitoja. Edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttö katsotaan eduksi - kilometrikorvaus on käytössä.

Kelpoisuusvaatimuksensa sairaanhoitajan tehtäviin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Tehtävää voi hakea myös loppuvaiheessa opintojaan oleva alan opiskelija.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!
Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, palkkaamme sijaisen heti sopivan löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi
http://www.phhyky.fi/rekry

Palveluesimies Tuija Ketomaa
puh. 044 780 1381
Palveluesimies Soili Viitaniemi
puh. 044 440 3201

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut, Kotihoito, Kotihoito Hollola 1
Osoite: Hollolan Kotihoito 1 ,Tarmontie 6, 15860 Hollola

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan