Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Pienniemenkadun palvelukoti - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Hakuaikaa jatkettu.

HAETTAVANA SAIRAANHOITAJA PIENNIEMENKADUN PALVELUKOTIIN LAPPEENRANTAAN

vakinaiseen tehtävään 20.6.2022 alkaen.

Sairaanhoitaja on sairaanhoidollisen työn asiantuntija ja vastaa asiakkaiden hoidon kokonaisuudesta. Edellytämme sitoutumista asiakaslähtöiseen ja kuntoutumista edistävään toimintaan sekä aktiivista otetta kehittämään hoitotyötä muuttuvassa, teknologiaa hyödyntävässä toimintaympäristössä. Edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon hoitotyössä sekä kykyä toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Eksoten asumispalveluissa käytetään mm. LifeCare-asiakastietojärjestelmää sekä RAI-arviointiohjelmaa. Työ on kaksivuorotyötä ja työaikamuotona on jaksotyö.

Kelpoisuutena tehtävään on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto.

Tehtävän aloitusyksikkö on Pienniemenkadun palvelukoti, mutta tehtävässä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Eksoten asumispalveluissa sairaanhoitajalta edellytetään lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksiköissä tarpeen mukaan.

Työnantaja voi edellyttää, että tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. Toimintayksikön esimies Katja Kiili, p. 040 582 0121 tai katja.kiili@eksote.fi
Toimipisteen vastaava Elisa Mäkelä, p. 040 718 7835 tai elisa.makela@eksote.fi (ei tavoitettavissa 6.-8.6.2022)

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Toimintakyky- ja hoivapalvelut, Pienniemenkadun palvelukoti

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Pienniemenkatu 3, 53850 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb