Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Pihlajamäen terveysasema - Social-och hälsovårdssektorn

Haemme kahta sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa Pihlajamäen terveysasemalle alkaen 5.9.2022-28.5.2023.

Työ pitää sisällään ajanvaraus- ja akuuttivastaanottoa, hoidon tarpeen arviota, ohjausta ja terveysneuvontaa puhelimessa sekä sähköisen asioinnin palveluissa. Käytössämme on takaisinsoittojärjestelmä.

Työskentelemme THK-mallin (terveys- ja hyvinvointikeskus) mukaisessa työtavassa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mukavassa, kannustavassa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Saat hyvän perehdytyksen työhön. Meillä on helppo konsultoida kollegaa matalalla kynnyksellä.

Arvostamme joustavaa asennetta, muutosmyönteisyyttä, paineensietokykyä sekä sopeutumiskykyä nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Lisäksi toivomme kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työhön. Meillä jokainen kokee tekevänsä merkityksellistä työtä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Luemme eduksi sujuvan englanninkielen taidon

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Minna Mestola, minna.mestola@hel.fi, p. 050 3813658

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Pihlajamäen terveysasema

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Meripihkatie 8, 00710 Helsinki

Rekommenderade jobb