test

Sairaanhoitaja, Pispan B-talo, Tampere

Ansök senast  23.4.2024 23:59

Vahvistamme Pispan ympärivuorokautisen palveluasumisen ammattitaitoista henkilöstöä ja haemme oman työn ja tiimin toiminnan kehittämisestä innostunutta sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen! Tule mukaan meidän rentoon ja osaavaan tiimiimme!

Pispan ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen B-talossa toimii neljä ryhmäkotia ja asukkaita on yhteensä 60. Ympärivuorokautisessa palveluasumisessa, kodinomaisessa ympäristössä huolehditaan asukkaan perustarpeista. Elämän mielekkyyden säilyttäminen on keskeinen osa päivittäistä työtämme.

Sairaanhoitajana tehtäväsi on asukkaiden hoito kuntouttavalla työotteella. Lisäksi vastaat hoitotyön laadun ja asiakaslähtöisyyden toteutumisesta. Toimit osana moniammatillista tiimiä osallistuen myös asukkaiden perushoitoon. Moniammatilliseen tiimiimme kuuluu muun muassa lähihoitajia, fysioterapeutti, virikeohjaaja sekä lääkäri, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Asukkaan omaa toimintakykyä ylläpidetään mahdollisimman kattavasti.

Käytössämme on monipuolinen koulutustarjonta, jonka avulla voit kehittää omaa ja tiimin osaamista. Tarjoamme työsi tueksi iloisen ja kannustavan työyhteisön, jonka kanssa voit nauttia tauoista työn lomassa. Niihin hetkiin talo tarjoaa kahvit, teet ja kahvimaidot. Saat käyttöösi myös kattavat Pirkanmaan hyvinvointialueen henkilöstöedut, kuten laajat työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan.

Voimme valita sinut tehtävään, mikäli olet Suomessa laillistettu sairaanhoitaja. Odotamme sinulta joustavaa työotetta, ryhmätyötaitoja kehitysmyönteisessä tiimissä sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Työ on ihmisläheistä työtä, jossa menestymisesi tukena on hyvät ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitosi sekä asiakaslähtöinen työotteesi. Toivomme, että koet ikäihmisten hoitotyön omaksesi ja teet mielelläsi yhteistyötä asiakkaidemme sekä heidän läheistensä kanssa. Toivomme, että sinulle tärkeitä arvoja ovat ihmisarvon ja itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen sekä osallisuuden ja asiakkaiden toimijuuden vahvistaminen. Tehtävässä tarvitset kykyä vastata asiakkaita koskeviin konsultoiviin kysymyksiin sekä kiinnostusta hoitotyönmenetelmien kehittämiseen.

Toivomme, että sinulla on rokotuslupa ja LOVe-lääkehoidon verkkotesti (LOVe LOP, IV, PKV, KIPU) suoritettuna. Verkkotestit on mahdollista suorittaa myös työpaikalla ennen työsuhteen alkamista. Lisäksi tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 § mukainen rokotesuoja ja valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 4 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Voit aloittaa vakituisessa työsuhteessa sopimuksen mukaan. Työaika on kokoaikatyö ja toimen koeaika on kuusi kuukautta. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa, mutta voimme sopia kanssasi myös päivätyöluonteisesta työstä.

Jos tunnistit itsesi, jätä hakemuksesi Kuntarekryssä heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja hakemisesta rekrytointi@pirha.fi.

Olet lämpimästi tervetullut tiimiimme!

Kontaktuppgifter

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Nina Riutta p. 040 639 7029 tai nina.riutta@pirha.fi.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Läs om arbetsgivare