Skip to main content
test
Sairaanhoitaja / Pispan kotihoito - Tampereen kaupunki

Oletko sinä etsimämme sairaanhoitaja läntiselle palvelualueelle? Tule mukaan meidän tiimiin luomaan Pispan alueen ikäihmisille parempaa arkea.

Haemme nyt sairaanhoitajaa Pispan kotihoitoon määräaikaiseen sijaisuuteen, joka päättyy 9.9.2022. Työn aloittaminen on joustavasti sovittavissa, mutta toivomme aloittamisen onnistuvan mahdollisimman pian.

Sairaanhoitaja toimii kotihoidon hoitajatiimin hoitotyön asiantuntijana vastaten asiakkaiden hoidon suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Sairaanhoitaja työskentelee sekä itsenäisesti että moniammatillisessa tiimissä.

Etsimämme sairaanhoitaja on joustava ja yhteistyökykyinen. Viihdyt työyhteisössä ja toimit oma-aloitteisesti. Arvostamme sitä, että nautit ammattitaitosi jakamisesta sekä lähihoitajien kanssa asioiden pohtimisesta. Toivomme sinulta kiinnostusta vanhustyötä kohtaa, työn kehittämismyönteisyyttä, sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Työhyvinvointi on meille tärkeää ja yhdessä selviämme arjen eteen tuomista haasteista.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta, rokotuslupaa sekä LOVe-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista (LOVe LOP, LOVe KIPU, LOVe IV, ABO ja PKV-lääkelupa).

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Anna-Liisa Salonen, puh. 040 639 7030 ja palvelupäällikkö Marjo-Riitta Rikala, puh. 040 759 1405, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 25.5.2022

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä "hae työpaikkaa" -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Anna-Liisa Salonen, puh. 040 639 7030, ja palvelupäällikkö Marjo-Riitta Rikala, puh. 040 759 1405, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja

Ikäihmisten palveluryhmä, Kotihoito länsi, Pispan alue, Kotihoito Pispa

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb