Sairaanhoitaja - Porin kaupunki

Sairaanhoitaja

Noormarkun yksikössä toimii rinnakkain kaksi eri palvelualuetta / kaksi toimintayksikköä: Vanhuspalveluiden Noormarkun osasto, jossa on 29 lyhytaikaishoidon paikkaa ja Terveys- ja sairaalapalveluiden Akuutti lyhytaikaisosasto Noormarkku, jossa on 15 paikkaa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai alan aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Edellytämme hakijoilta kokemusta vanhus- ja sairaalapalveluista. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa, hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta.

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset (ammattipätevyys tarkistettavissa JulkiTerhikistä / Suosikista)

Tehtävässä toimiminen edellyttää Tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaisen työntekijää koskevan rokotussuojan ehtojen täyttymistä.

Täytä sähköinen hakemus josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Osastonhoitaja Anna-Liisa Säikkö p. 044 701 0367
Apulaisosastonhoitaja Hanna Marjamäki p. 044 701 0364.

Porin kaupunki, Perusturva, Vanhuspalvelut, Noormarkun osasto ja Akuutti Lyhytaikaisosasto Noormarkku
Osoite: Eva Ahlströmin tie 8, 29600 Noormarkku

Porin perusturvakeskus järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut Porin, Merikarvian ja Ulvilan asukkaille. Toiminnan painopiste on ennaltaehkäisevässä työssä ja se pohjautuu sekä alueelliseen että moniammatilliseen yhteistyöhön ja kumppanuuteen.
Porin kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan