test
Sairaanhoitaja, Psykiatrian pkl:t - Kuopion yliopistollinen sairaala

Hei sairaanhoitaja, meillä KYSissä on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

KYSin hoitotyön palveluissa, psykiatrian osaamisalueella (HPA 4) on haettavana kaksi sairaanhoitajan sijaisuutta. Toinen sijaisuuksista sijoittuu Yleissairaalapsykiatrian poliklinikalle ajalle 3.1.-31.7.2022 ja toinen Siilinjärven Psykiatrian poliklinikalle ajalle 3.1.-14.8.2022.

Yleissairaalapsykiatrian poliklinikalla tutkitaan ja hoidetaan 20-64 -vuotiailla ilmeneviä kehityksellisiä neuropsykiatrisia häiriöitä, vaikeita syömishäiriöitä sekä monisairaita, psyykkisesti oireilevia yleissairaalan potilaita, joilla psyykkinen tilanne akuutisti/subakuutisti komplisoi toisen erikoisalan hoitoa. Yleissairaalapsykiatrian toimintaan kuuluu keskeisesti yleissairaalan erikoisaloilla olevien potilaiden psykiatrinen konsultaatiotoiminta virka-aikana. Yleissairaalapsykiatrian poliklinikalla toimii myös vanhuspsykiatrian työryhmä sekä päivystysalueella toimiva psykiatrian työryhmä.

Siilinjärven psykiatrian poliklinikalla tutkitaan ja hoidetaan pääasiassa Siilinjärven ja sen lähikuntien 20-64 -vuotiaita psykiatrista erikoissairaanhoitoa tarvitsevia potilaita. Yksikön toiminta on järjestetty diagnoosipohjaisesti erikoistuneisiin moniammatillisiin hoitotiimeihin sekä tehostetun avohoidon työryhmään.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja perehtymisajan jälkeen tehtäväkohtainen palkka on 2599,37 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena ovat sairaanhoitajan tutkinto ja Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Toivomme sinun osaavan työskennellä moniammatillisen tiimin jäsenenä. Eduksi katsotaan myös kokemusta psykiatrisesta ja polikliinisestä hoitotyöstä. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Sijaisuudet voidaan täyttää jo hakuaikana sopivan hakijan löydyttyä. Sijaisuutta täytettäessä voidaan käyttää koeaikaa.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 2800 hoitotyön ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/psykiatria

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa hoitotyön palvelupäällikkö Tiina Väänänen, p. 044 717 9905, tiina.vaananen(at)kuh.fi.

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Rekommenderade jobb