test

Sairaanhoitaja psykiatrian poliklinikka Kouvola

Ansök senast  1.12.2023 23:59

Etsimme kahta motivoitunutta ja ammattitaitoista psykiatrista sairaanhoitajaa hoitotyöryhmäämme. Työmme on vastuullista ja ajoittain haastavaa, mutta sitäkin antoisampaa ja palkitsevampaa.

Hoitotyöryhmän sairaanhoitajana toimit keskeisessä roolissa osana psykiatrian poliklinikan tiimiä.
Tehtäviisi kuuluu hoidon tarpeen arviointi, hoidon suunnittelu ja toteutus sekä kuntoutuksen ohjaaminen. Erilaiset ryhmätoiminnot ja niiden ohjaaminen ovat osa poliklinikan arkea. Työhön kuuluu verkostotyötä ja tarvittaessa kotikäyntejä. Vastuullasi on asiakkaiden kokonaisvaltainen hoito ja tukeminen yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Sairaanhoitajan työ on itsenäistä vastaanottotyötä, jonka vuoksi tarpeellisia taitoja ovat psykiatrisen menetelmä- ja hoitotyön osaamisen lisäksi kyky itsenäiseen päätöksentekoon ja oman työn organisointiin. Työssäsi korostuu asiakaslähtöisyys ja osallisuuden tukeminen.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistettu sairaanhoitaja ja voimassa olevat lääkeluvat. Lääkeluvat voit myös suorittaa heti työsuhteen alussa. Eduksi katsotaan kokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä. Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Työ on päivätyötä.


Läs mer

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Palveluesimies Katja Palin
katja.palin@kymenhva.fi
puh. 044 2231479
Tiimivastaava Terhi Keski-Orvola
terhi.keski-orvola@kymenhva.fi
p. 040 849 8356
Tiimivastaava Laura Suomi
laura.suomi@kymenhva.fi
p. 040 849 4038

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.”

Läs om arbetsgivare