Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, resurssipooli - Social-och hälsovårdssektorn

Haemme kahta sairaanhoitajaa kuntouttavan arviointiyksikön resurssipooliin. Helsingin kaupungin kuntouttavassa arviointiyksikössä toimii oma resurssipooli asiakkaiden sujuvan palvelun ja hoitoketjujen turvaamiseksi.

Haemme kahta sairaanhoitajaa kuntouttavan arviointiyksikön resurssipooliin.

Helsingin kaupungin kuntouttavassa arviointiyksikössä toimii oma resurssipooli asiakkaiden sujuvan palvelun ja hoitoketjujen turvaamiseksi. Resurssipoolilaiset toimivat varahenkilöinä idän (Asiakkaankatu 3A), pohjoisen (Malmin asematie 3A), lännen (Ruosilantie 18) ja etelän (Sturenkatu 8) tiimeissä.

Meillä saat toteuttaa monipuolisesti sairaanhoitajan ammattiasi ja myös kehittää omaa osaamistasi. Työmme lähtee asiakkaiden tarpeista, jotka vaihtelevat muun muassa lääkehoidon, haavanhoidon, perushoidon ja ravitsemuksen erilaisiin tarpeisiin.

Työympäristönäsi on asiakkaan koti. Asiakaskäynnit tehdään pääosin itsenäisesti, mutta tarvittaessa voit aina konsultoida kollegaa. Suurin osa asiakaskäynneistä tehdään tiimien omilla autoilla, sillä asiakaskäyntien välimatkat voivat olla pitkät. Lisäksi käytössämme ovat hyvät julkiset kulkuvälineet, polkupyörät ja sähköpolkupyörät.

Kuntouttavan arviointiyksikön tiimit ovat positiivisia, huumorintajuisia, kehittämismyönteisiä ja toisiaan tukevia moniammatillisia työyhteisöjä. Lupaamme perehdyttää uudet työkaverimme hyvin huomioiden aiemman osaamisesi.

Resurssipoolin sairaanhoitajan työ painottuu arkiaamuihin. Kuntouttavassa arviointiyksikössä työskennellään kaikkina viikonpäivinä kello 7- 22, mutta resurssipoolin sairaanhoitajat työskentelevät aamuvuoroissa arkisin klo 7.15 alkaen. Halutessasi voit tehdä myös yksittäisiä ilta- ja viikonloppuvuoroja. Työtä voi tehdä myös osa-aikaisesti.

Kutsumme haastatteluun ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Sovimme haastattelun pidettäväksi joko tiimeissä paikan päällä tai videoyhteyden kautta Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä myös puhelimitse. Tapaamme jokaisen hakijan kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ajokorttia, sekä Apotti- ja RAI tuntemusta.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluvastaava Minka Kaksonen,
minka.kaksonen@hel.fi, p. 09 310 37587

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kuntouttava arviointiyksikkö

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @stadinsoterekry ja @stadinbrankkari.


Osoite: Asiakkaankatu 3 A, 00930 Helsinki

Rekommenderade jobb