test

Sairaanhoitaja, reumatologian pkl, KYS

Ansök senast  25.9.2023 12:00

Hei sairaanhoitaja, tule sinäkin töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Etsimme Kuopion yliopistollisen sairaalan Reumatologian poliklinikalle sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Reumatologian poliklinikalla tutkitaan, hoidetaan ja seurataan tulehduksellisia reumatauteja sairastavia potilaita. Sairausryhmiä ovat muun muassa nivel- ja selkärankareuma, nivelpsoriaasi ja juveniilireuma sekä sidekudosreumataudit. Hoito toteutetaan yleensä yhdessä perusterveydenhuollon kanssa, jonne potilaat ohjataan jatkoseurantaan taudin rauhallisessa vaiheessa. Reumatologian poliklinikka on avoinna arkipäivisin 7.30-16.00 välillä.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Poliklinikalla työskentelet ja kehität hoitoa osana moniammatillista työryhmää, minkä vuoksi tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Kokonaisvaltaisen ja asiakaslähtöisen hoidon toteutuksen lisäksi työhösi kuuluu myös itsenäinen hoitajavastaanotto toiminta.Poliklinikalla hyödynnämme myös reumapotilaan digihoitopolkua. Sairaanhoitaja kehittää myös omalta osaltaan hoitotyön laatua hoitotyön tavoite- ja toimintaohjelman mukaisesti sekä työskentelee LEAN ajattelun ja jatkuvan kehittämisen periaatteiden mukaisesti yhteistyössä moniammatillisen tiimin jäsenenä.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen ovat sairaanhoitajan tutkinto sekä sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Eduksi katsomme poliklinikka vastaanotto työstä.

Palkka on 2 687,56 €/kk

Luomme yhdessä motivoituneen ja osaavan työyhteisön, jossa arvostus, ilo ja urakehitys ovat keskiössä. Tarjoamme työntekijöillemme ePassi edun, tyhy-toimintaa ja työterveyshuollon, henkilöstön hyvinvoinnin tukemiseksi.

Muuta huomioitavaa

-Tehtävään/ valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista nähtäväksi
-Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen
esittämistä.
-Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville
työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Tehtävän/viran/toimen täytössä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Ylihoitaja Anna-Mari Paloranta anna-mari.paloranta@pshyvinvointialue.fi p. 044 717 2154
Osastonhoitaja Arja Harkio, arja.harkio@pshyvinvointialue.fi p. 044 717 6624

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000 ollen Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista.

Läs om arbetsgivare