Sairaanhoitaja (riippuvuusvastaanotto)

ESSOTE hakee sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen riippuvuusvastaanotolle 7.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Riippuvuusvastaanotto tarjoaa palveluja yli 18-vuotiaille päihde- ja riippuvuusongelmista kärsiville sekä heidän läheisilleen. Riippuvuusvastaanotolta saa ohjausta ja neuvontaa, hoidon tarpeen arviointia sekä avokatkaisuhoitoa. Lisäksi järjestetään hoidollisia ja toiminnallisia ryhmiä sekä avokuntoutuskursseja. Vastaanotolla tarjotaan myös opioidikorvaushoitoa ja tehdään ajokelpoisuuteen liittyvää päihderiippuvuusarviointia sekä tarjotaan työstä hoitoon ohjattujen palveluita. Verkostotyötä tehdään yhdessä asiakkaan läheisistä tai viranomaisista koostuvan tukiverkoston kanssa.

Sairaanhoitajan tehtävä on hoitosuhdetyö päihde- ja muiden riippuvuusasiakkaiden kanssa. Sairaanhoitaja tekee yhteistyötä asiakkaiden ja heidän verkostojensa kanssa toimien osana moniammatillista tiimiä. Oleellinen osa työtä on yhteistyö eri tahojen kanssa. Konsultoiva työote korostuu työssä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Lisäksi edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta, organisointikykyä ja halua kehittyä ja kehittää. Eduksi luetaan kokemus mielenterveys- ja/tai päihdetyöstä, erilaisten tukemisen ja motivoinnin työkalujen tuntemus sekä ymmärrys nykypäivän työelämän muutoksia kohtaan.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Pirjo Liukkonen, puh. 044 351 6639, pirjo.t.liukkonen@essote.fi ajalla 23.11.-30.11.2020 ja palveluesimiess Pia Pulkkinen, puh. 044 794 4381, pia.pulkkinen@essote.fi ajalla 16.-20.11.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683 tai Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Vilhonkatu 13, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!