Sairaanhoitaja (Ruskahovi, Mäntyharju)

ESSOTE hakee sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Mäntyharjun Ruskahoviin 15.2.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palvelukeskus Ruskahovi on Essoten vanhuspalvelujen yksikkö. Ruskahovin kodinomaisessa ympäristössä pääset työskentelemään vanhusten tehostetun palveluasumisen yksikössä. Yksikössämme on 43 tehostetun palveluasumisen asukaspaikkaa ja 8 jaksohoitopaikkaa intervallihoitoa tarvitseville omaishoidettaville asiakkaille. Yksikössämme toimii arkipäivisin myös päiväkeskus ja ikäihmisille suunnattu kuntosali.

Ruskahovissa toimimme moniammatillisena tiiminä. Työn kehittäminen ja kuntouttava työote ovat tärkeä osa työtämme unohtamatta hyvän työilmapiirin ylläpitämistä. Sairaanhoidollinen osaaminen korostuu usein monisairaiden asiakkaidemme palvelussa. Yksikköömme tulee myös akuutisti asiakkaita, joten pääset ottamaan vastuuta ja kehittämään osaamistasi. Sinulla on hyvä mahdollisuus tulla kehittämään ikääntyneiden hoitotyötä ja sen prosesseja osana ammattitaitoista ja moniammatillista työyhteisöä. Toteutamme yhteisöllistä työvuorosuunnittelua, joten pääset itse vaikuttamaan työvuoroihisi.

Sairaanhoitajan työ on kokonaisvaltaista asiakkaan hoidon ja palvelujen suunnittelua, arviointia ja toteutusta yhdessä asiakkaan ja omaisten kanssa. Lisäksi sairaanhoitajan työssä korostuu asiantuntijan rooli omassa työyhteisössä. Sairaanhoitaja toimii tavoitteellisesti asiakkaiden hoidon toteuttamiseksi konsultoiden ja ohjaten muita tiimin jäseniä. Sairaanhoitaja vastaa asiakkaiden sairaanhoidollisista toimista yhteistyössä lääkärin kanssa sekä hoito- ja palvelusuunnitelmien toteutumisesta. Työ on kolmivuorotyötä. Tällä hetkellä sairaanhoitaja työskentelee pääsääntöisesti kahdessa vuorossa. Sairaanhoitaja, ota haaste vastaan ja tule mukaan hyvään työporukkaamme!

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto ja oikeus harjoittaa sairaanhoitajan ammattia (laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94). Lisäksi edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta, organisointikykyä ja halua kehittyä sekä kehittää vanhustyötä. Haemme työntekijää, joka on aidosti kiinnostunut ikääntyneiden hoidosta ja toimintakykyä ylläpitävästä hoitotyöstä, sekä hallitsee asiakkaan hoidon myös akuuttitilanteissa. Arvostamme itsenäistä työskentelyotetta ja joustavuutta. Eduksi luetaan vahva ammatillinen osaaminen vanhustyöstä ja muistisairaiden hoidosta, sekä lääkeosaamisen (LOVE) suoritusten voimassaolo. Eduksi katsotaan myös Lifecare-potilasjärjestelmien, rakenteisen kirjaamisen ja RAI-hoitoisuusmittariston tuntemus.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Asumispalveluyksikön esimies Merja Pöllänen, puh. 040 725 4263, merja.pollanen@essote.fi tai sairaanhoitaja Hertta Tuukkanen, puh. 040 359 8005, hertta.tuukkanen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Haapaseläntie 21, 52700 Mäntyharju

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!