Sairaanhoitaja, saattohoidon ja palliatiivisen hoidon osasto Villa Glims, Espoon sairaala

Ansök senast  24.5.2024 15:45

Tervetuloa sairaanhoitajaksi vakituiseen tehtävään erityistason palliatiiviseen hoitoon ja saattohoitoon erikoistuneelle osastolle, jossa on hyvä henki ja osaavat työtoverit!

Espoon sairaalan Villa Glimsissä tuemme ja hoidamme palliatiivisia ja saattohoitopotilaita ja heidän läheisiään potilaan elämän viimeisissä vaiheissa, kun parantavaa hoitoa sairauteen ei enää ole. Tiimiimme kuuluu sairaanhoitajia, lääkäreitä ja fysioterapeutti sekä osastonsihteeri. Villa Glimsissä on 15 vuodepaikkaa, ja keskimääräinen hoitoaika on noin 2 viikkoa.

Villa Glims on osa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen palliatiivisia palveluita, johon Espoossa kuuluu Villa Glimsin lisäksi palliatiivinen poliklinikka sekä kotisairaala ja toinen palliatiivisen ja saattohoidon osasto Villa Bell.

Sairaanhoitajan työ Villa Glimsissä sisältää potilaan kokonaisvaltaisen hoidon lisäksi vaativamman tason lääkehoitoa kuten kipupumppuhoidot. Järjestämme sinulle tutorin ja esihenkilön tuella asianmukaisen perehdytyksen osaston toimintaan, potilaan hoitoon sekä lääkehoitoon. Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen sekä saat mahdollisuuden oppia uutta.

Työ on 3-vuorotyötä, mutta pyrimme tukemaan työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittamista, ja voit itse vaikuttaa työaikoihisi. Työn aloitusajankohdasta voimme sopia erikseen. Mahdollistamme kesällä pienen tauon sitä halutessasi.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon sairaala, Saattohoidon ja palliatiivisen hoidon osasto Villa Glims, Espoon sairaala, Karvasmäentie 6, 02740 Espoo.
Työaika: 114 h 45 min / 3 viikkoa, tehtävä on vakituinen.

Kelpoisuusvaatimus: laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme LOVE-koulutukseen perustuvaa i.v.-lääkelupaa. Aikasempi LOVE-koulutukseen perustuva i.v.-lupa voidaan muuntaa tai täydentää hyvinvointialueen luvaksi. Mahdollistamme i.v.-luvan suorittamisen ennen työsuhteen alkua tai perehdytyksen aikana. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyvää suomen kielen taitoa.

Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Valitun työntekijän on myös esitettävä alle 6 kuukautta vanha rikosrekisteriote perustuen lakiin sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 28 §.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää. Saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Kontaktuppgifter

Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Susanna Vanhanen, 0503382509.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000. Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​ Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Läs om arbetsgivare