Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, Saattohoito, Kuopio - Pohjois-Savon hyvinvointialue

Hei, sairaanhoitaja, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on tarjolla Sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Etsimme Kuopioon Harjulan sairaalaan saattohoidon tukiosastolle kahta (2) sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin tehtäviin. Työt alkaa sopimuksen mukaan.

Harjulan sairaala osasto 7 saattohoidon tukiyksikkö (Lehtola-koti) toimii palliatiivisen vaiheen saattohoitovaiheessa olevien potilaiden oireenmukaisen hoidon osastona ja tukiosastona.

Työ sisältää monialaista oirehoidon ja kriisivaiheen tukemista. Työ on vahvaa sosiaalista kanssakäymistä saattohoitovaiheen potilaan ja omaisen/ läheisten voimavaroja tukien. Työssäsi tarvitset vuorovaikutuksen osaamista ja herkkyyttä kohdata elämän loppuvaiheessa potilas ja hänen läheisensä .
Emme edellytä sinulta saattohoitokokemusta, vaan halua oppia ja kehittyä palliatiivisessa ja saattohoitotyössä.

Arvostamme myönteistä suhtautumista palliatiivisen ja saattohoito työn kehittämiseen ja oman ammatillisen osaamisensa kehittämiseen. Työ vaatii hyvään tiimityön taitoja koska työ tehdään tiiviissä yhteistyössä moniammatillisesti saattohoitopotilaan hoidon tukemiseksi ja perheiden selvitymisen tukemiseksi.

Tarjoamme sinulle työhön hyvän perehdytyksen, koulutusmahdollisuudet ja ammattitaitoiset työkaverit moniammatillisessa työyhteisössä.

Kiinnostuitko tästä työstä?

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään ovat sairaanhoitajan tutkinto sekä Valviran rekisteritieto.

Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan, 2 655,34€/kk.
Työ osastolla on 3-vuorotyötä

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Valitun on esitettävä todistus huumausainetestistä.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Tarja Heikkinen, Puh. 0447186847, tarja.heikkinen1@pshyvinvointialue.fi

Lisätietoja

Harjulan sairaala osasto 7.

Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista.


Osoite: Niuvantie 4, 70210 Kuopio

Rekommenderade jobb