Skip to main content
test
Sairaanhoitaja, SAIRAALA kesätyö - Social-och hälsovårdssektorn

Hei sairaanhoitaja tai sellaiseksi opiskeleva, kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupungin - Suomen suurimman työnantajan palveluksessa? Tervetuloa SAIRAALAAN/KOTISAIRAALAAN kesäsijaiseksi!

Kesätyöt ajoittuvat toukokuusta elokuulle, ja sijaisuudet ovat kestoltaan 2-3 kuukauden pituisia. Töiden kesto sovitaan joustavasti elämäntilanteesi kanssa. Voit hakulomakkeella ilmaista myös toiveesi työpaikan sijainnista. Lyhyet keikkatyöt järjestyvät kesälläkin Seure Henkilöstöpalveluiden kautta.

Olemme uudistaneet hakumenettelyä. Haemme erillisillä ilmoituksilla kesäsijaisia sairaaloihin, kotihoitoon, seniorikeskuksiin, terveysasemille ja psykiatriaan. Riittää, että haet vain yhteen kohteeseen, esim. sairaalaan. Hakulomakkeella voit halutessasi kertoa muut sinua kiinnostavat kohteet.

Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva kesätyöpaikka.

Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.
Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:

-Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
-Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
-Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €


MILLAISESTA TYÖSTÄ ON KYSE?

Laakson, Malmin ja Suursuon sairaaloissa hoidamme ja kuntoutamme akuutisti sairastuneita potilaita moniammatillisen tiimin voimin. Yksi Laakson osastomme toimii Haartmanin sairaalassa. Kotisairaalassa annamme sairaalatasoista hoitoa potilaan kotona.

Osastomme ovat profiloituneet hoitamaan ja kuntouttamaan eri potilasryhmiä: akuuttigeriatria, lonkkamurtuma, aivoverenkiertohäiriö, vaativat haavat, infektiot, saattohoito, psykogeriatria, kirurginen jatkohoito sekä päihdepotilaiden akuuttihoito.

Tavallinen työpäiväsi sisältää:
- potilaiden laadukkaasta ja kokonaisvaltaisesta hoidosta huolehtimista, kuten lääke- ja nestehoitoa
- yhteistyötä mm. lääkärin, fysioterapeutin, toimintaterapeutin sekä muiden hoitoon osallistuvien kanssa
- kotiutuksen organisointia
- työ on kolmivuorotyötä.

Sairaanhoitajaopiskelijana voit suorittaa LOVe lääkehoitoluvan, jos sinulla on 140 opintopistettä.

Hoidamme perehdytyksesi hyvin, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä
Sinun ei tarvitse osata kaikkea valmiiksi, sillä monet asiat oppii vasta itse kokeilemalla ja tekemällä. Virheet ovat osa oppimista, ja niitä sattuu meille kaikille. Myös kokeneemmat työntekijät oppivat jatkuvasti uutta eivätkä osaa kaikkea. Tärkeintä on, että pyrit tekemään parhaasi!

Kuukausipalkkasi määräytyy opintojesi vaiheen mukaan.
Valmiin sairaanhoitajan palkka:
- sairaala 2725,15 €/kk
- kotisairaala 2802,29 €/kk


MIKSI MEILLE KANNATTAA HAKEA?

Aikaisemmat kesäsijaiset ovat kertoneet, että työ meillä on antanut roppakaupalla itsevarmuutta ja opettanut vastuunkantoa sekä päätöksentekokykyä. Kesätyö sotessa voi avata sinulle laajasti erilaisia uramahdollisuuksia.

Elämä ei ole pelkkää työtä, huolehdimme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Helsingin kaupunki palkittiin Suomen aktiivisimpana työpaikkana Urheilugaalassa 2021. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen ja kulttuurin avulla.

Jos työsuhteesi kestää vähintään kuukauden, pääset henkilöstöalennuksella esimerkiksi uimahalleihin tai liikuntatapahtumiin ja voit ottaa kaupunkipyörän käyttöösi. Myös useat museot, teatterit ja yritykset antavat alennusta kaupungin työntekijöille.

Sinulla on mahdollisuus myös työsuhdeasuntoon, tutustu tarjontaan osoitteessa https://www.hel.fi/fi/asuminen/tyosuhdeasunnot


MITÄ ODOTAMME SINULTA?

- olet sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja ja sinulla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti.
- olet alan opiskelija ja suorittanut hyväksytysti vähintään 140 opintopistettä sekä lääkeaineopin, sisätautien, anatomian ja fysiologian opinnot.
- kotisairaalassa työskennelläksesi olet suorittanut vähintään 180 op.
- sinulla on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
- tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
- kotisairaalassa edellytetään ajokorttia sekä huumausainetestiä koskevan todistuksen esittämistä.

Voit hakea meille lähihoitajan sijaiseksi, jos olet ennen kesätyön alkua suorittanut alle 140 opintopistettä.


KUINKA HAET MEILLE?

Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta, yksi hakemus riittää. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti - älä siis turhaan aikaile! Otamme sinuun yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla viimeistään viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

Jäikö sinulle kysyttävää? Laita viestiä osoitteeseen sotekesa@hel.fi, niin kerromme sinulle mielellämme lisää.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

sotekesa@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Helsingin sairaala

Helsingin sairaalassa hoidamme ja kuntoutamme akuutisti sairastuneita potilaita moniammatillisen tiimin voimin. Kotisairaalat hoitavat ympärivuorokautisesti sairaalatasoista hoitoa tarvitsevia potilaita heidän kotonaan.

Toimipisteiden sijainnit:

Laakson sairaala, Lääkärinkatu 8, 00250 Malmin sairaala, Talvelantie 6, 00700 Suursuon sairaala, Suursuonlaita 3 B, 00630 Etelän kotisairaala, Lääkärinkatu 8, 00250 Idän kotisairaala, Laivalahdenkatu 2 B, 00880 Pohjoinen kotisairaala, Talvelantie 6, 00700


Osoite: Sairaalat ja kotisairaalat eri puolilla kaupunkia, 00530 Helsinki

Rekommenderade jobb