Sairaanhoitaja, sairaala

Haemme sairaanhoitajaa Suursuon sairaalaan kolmivuorotyöhön, joka alkaa 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan ja kestää 31.5.2022 asti. Työsuhteessa on mahdollisuus vakinaistamiseen.

Osasto 24 on 28 -paikkainen kirurginen jatkokuntoutusosasto, jossa hoidetaan ja kuntoutetaan akuutisti monisairaita potilaita. Potilaat tulevat osastolle Hus:n alueen sairaaloista tai päivystysyksiköistä. Potilaista suurin osa on kuntoutumassa vatsa-alueen toimenpiteestä.

Osastomme toiminta-ajatuksena on potilaiden omatoimisuuteen tukeminen toimintakykyä edistävällä työotteella. Hoitotyössä korostuu moniammatillisuus. Hoidon tavoitteena on potilaan kuntoutuminen mahdollisimman nopeasti ja tähän tarvitsemme kaikkien ammattiryhmien saumatonta yhteistyötä.

Haemme työyhteisöömme sitoutunutta, motivoitunutta ja positiivisen asenteen omaavaa sairaanhoitajaa.
Arvostamme kokemusta akuuttihoidosta ja halua kehittää omaa ammattitaitoa sekä työyhteisön toimintaa.

Tarjoamme sinulle kehitysmyönteisen, iloisen ja avoimen työyhteisön. Uudet työntekijät perehdytetään työtehtäviin ja heille nimetään perehdytysvastaava. Sairaalassa perehdytyksen tukena toimivat perehdytyssairaanhoitaja ja opetushoitaja. Lisäksi Helsingin kaupunki tarjoaa runsaasti erilaista koulutusta ja mahdollisuuksia kehittyä ammatissa. Suuren työnantajan etuina on mm. työsuhdematkalippu ja alennuksia mm. liikuntapalveluihin.

Suursuon sairaala on savuton sairaala.

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.


Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan

osastonhoitaja Virpi Väkeväinen tai
apulaisosastonhoitaja Elina Lesonen,
p. 09 310 69458

Sairaala,-kuntoutus ja hoivapalvelut, Helsingin sairaala, Suursuon sairaala osasto 24
Osoite: Suursuonlaita 3 B, 00630 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.

Suggested jobs